söndag 9 maj 2010

Usch

Jag mår nog som jag förtjänar... Men det va skitkul igår!! Det bidde lite dansat till Lasse Stefanz ändå haha. Å jag vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt stod jag med kusinerna och drack tequila. Jag HATAR tequila!!
Vi fick ju inte plats i en bil heller, så det kom ett par grabbar som lovat mig skjuss. Men hur tänkte de!? De körde från Osby och givetvis trodde jag vi skulle köra direkt till Granada, men nehe då släpar dom med mig ner till osby!! Å där va en snubbe som kom fram och sa att vi jobbat ihop på Ikea -99.... Hur fasen han nu kunde minnas det, t o m vad jag heter i efternamn kom han ihåg...
Iaf kom vi fram tillslut o jisses vilka köer för o komma in!! Å så kom det fram 2 st som skulle smita före så blev de tillbakaskickade av vakten. Sen kom de o ställde sig jämte mig och så sa de att vi kunde ju låtsas att vi va vänner, NEE jag vill inte vara er vän, blev mitt svar haha. De stoppade ner 25kr i min ficka så ställde de sig bakom. Jag frågade dom om dom brukade köpa sina vänner ;-)
När vi kom hem hann jag inte mer än lägga mic förrens jag sov. Men så fort det finns lite alkohol i kroppen så sover jag superdåligt. Vänt mig och vredet sen halv 7. Å mått dåligt. Är lite sugen på Loka men gå jag ut i köket kanske jag spyr!? Vill inte se alla flaskor... De andra satt ju kvar här för deras skjuss va ju iallafall i Älmhult ;-)

Antar att denna dagen går i seghetens tecken. Men jag måste ju iaf och handla upp mig till min barnvecka!! Kylen behövs fyllas på. Å så ska det vankas kalas "hela" helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥