torsdag 24 juni 2010

Händelserikt...

Inte kan det gå en dag utan att det ska hända nåt!!
Max åkte rutchkana, troligtvis med huvudet före, (Thea sa att han gjorde en kullerbytta ner) och fick en blodutgjutelse vid tinningen. Få se hur det ser ut imornbitti om det sprider sig och blir en blåtira. Det växte ganska fort men vi kylde så gott vi kunde.

Thea blev nafsad i handen av en liten hund. Jag ha sagt 1000ggr att dom MÅSTE fråga om de får klappa främmande hundar!! Den här mannen hade 3 små vita hundar, jättesöta!! Vi fick klappa dom men den ena gick undan och Thea skulle klappa den ändå och den nafsade till. Thea blev jätterädd men det syntes inte mer än om hon hade fått en speta. Lite skillnad mot när hon blev hundbiten "på riktigt". Då var hon 15 månader. Hade bott i huset en vecka. Det var farmorn och farfarns tax som bet henne i kinden. Hon fick sy 2 stygn på det ena och 3 på det andra såret. Det syns än idag....

Fotbollen är på här. Max gick fram till tvn och frågade varför han var svart i ansiktet. Det var en Japan.... Han förstod inte att han var från ett annat land.

I tisdags var svägerskan hemma och vi hade precis blåst upp poolen. Hon gick och skulle hämta vattenslangen, jag gick in och skulle fylla spannar med varmvatten. Thea ropar "mamma, Max ha tagit sönder poolen". Till pumpen finns en pigg som pumpar fotbollen. Den hade Max stuckit rakt igenom poolen... "Det blev bara ett litet hål" var Max kommentar..... Han hittar på så mkt hyss så det är inte klokt :-) Ibland hinner jag inte göra klart efter ett innan han gjort nästa...

Men gossen är lika kelen som busig!!






Vi mös innan han skulle sova!!

Han tycker att jag ska ha en tjock mage med en bebis i... Det är mkt tjat om kusinbebismagen och Luddes mammas bebismage :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥