lördag 31 juli 2010

Illamående & idioter

Tillbaks i stugan!! Kom 23.30 ca. Asså den här färjan mellan Rödby & Puttgarden, ååå va jag mådde illa och det gungade under fötterna. Tro jag va aningens blek i ansiktet på ditvägen. Det va inget kul. Vi fick gå ner och sätta oss i bilen. Å på genvägen satte jag mig direkt och då va det ju inte så farligt... Tills jag kom på att jag skulle ner en runda i butiken, då var det kört igen!! Satte oss i bilen. Men det är inte bara på båten jag mår illa. Det kommer lite då & då som jag går runt och mår småilla. Vet inte vad det beror på eller vad jag kan göra åt det. Mår jag lite illa eller det är påväg så är det sämsta jag kan göra - dricka kaffe!! Då blir det ännu värre!! Det gjorde jag ju i o för sig på båten med... Kan det ha med blodtrycket att göra!?

När vi väl va på fast mark blev det lite lugnare.
Först kom en idiot och körde om oss och tog nästa på insidan och trängde sig emellan 2 bilar i omkörning lite längre fram.... Hur fan kör folk?? När vi kört över bron och kommit efter Malmö kom nästa idiot!! Joppe gjorde en omkörning och då kom en bil långt bak och när han skulle svänga tillbaka in från omkörningen var bilen framme och skulle köra om oss på insidan, vi var över på rätt sida så idioten fick köra ut i väggrenen. Det va riktigt nära vi hade haft han i sidan. Han måste hållt över 200.

Hem kom vi iaf, hela. Så imorn blir det att tömma bilen. Linda, Micke & Tilda är här ute nu med så vi passar Tilda här inne inatt. Hoppas hoppas hon sover till 8!! Sen måste vi upp. Det kommer hit lite folk sen, bl.a. Anna & Pauline m flera för vi ska åka till Falkenberg. Det ska bli riktigt trevligt :-)
Men nu tro jag minsann de blå vill slå igen för idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥