måndag 26 juli 2010

Småtrött

Nu ligger vi nerbäddade under favorittäcket. Det är så varmt & gosigt!!
Efter middan blev det fruktsallad. Sen blev det lite lek ute på lekplatsen med Walfridsson. Synd att barnen ska åka imorn för de har verkligen skoj ihop!! Å de ska vara här ute iaf en vecka till. Idag började Thea med om att hon önskar att jag har en bebis i magen...
Å Max har fått dille på att om man äter det och det så blir magen tjock. Undra vem som tutar i en 3-åring det!?!? Sitter nån och snackar sånt behöver väl inte barn sitta med???? De snappar ju upp ALLT!! Thea hade lite bekymmer med varför inte hennes föräldrar bor ihop när Ebbas gör det... Svårt att förklara för en liten tös men får göra så gott jag kan. Hon ha snöat in sig på en sak ang det, som inte stämmer och det undrar jag med va hon fått det ifrån...!!

Barnen somnade ganska fort idag, jobbigt att vara igång hela dagarna!! Vi satt ute & spelade canastra (kortspel). Det tar några timmar så vi får fortsätta på tisdag.
Imorn ska vi åka hem. Det är husvisning, barnmorska, lämning av barn, marknad, lämning av hund mm. Sen har vi lite att ringa & fixa på tisdag innan vi ger oss av igen. Tur vi har folk som kan bo i huset när vi inte är hemma :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥