söndag 15 augusti 2010

ANDAS UT

Vi har städat, tvättat, hängt in tvätt, handlat, haft finbesök av Anna. Så nu är det klart hemma inför nya veckan imorn. Å barnen som kommer :-) Nu sitter vi på sunnerbo istället. Joppe sorterar lite grejer och så tvättar vi alla sängkläder här. MKT lättare i dessa stora maskiner!! Å så finns här torktumlare :-) Jag har gjort en beställning jag ska skicka in imorn, lite kläder, jackor, stövlar till mig & barnen. Vi behöver lite nytt inför hösten.
Om 10 min är nästa tvätt klar. Då blir det till att springa ner igen. Stötte ihop med kusinens katt innan, otur att de inte va hemma för Findus hade visst varit iväg några dagar...

Imorn börjar allvaret igen. Jag jobbar 3 dagar denna veckan, lite lagom ;-) Tror jag ska ta ut barnen på en svamprunda om svägerskan är ledig på tisdag.

Vi funderar vilka möbler vi ska ha med till mig. Kanske tar ut hemmagymmet och min soffa, tar dit Joppes soffa + fotölj, problemet är bara att det är svart, jag vill ju ha VITA möbler... Men hans tv-bänk ska ju med och den är brun-svart... Vi får se hur vi gör... Å alla lampor... Phu, vi behöver ett hus!! Iaf många fönster, jag har ju många orkidéer hos Joppe och nu måste jag ta hem de, men jag behöver minst 3 fönster till. Undra om vi kan ta med oss fönster från Joppes lägenhet ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥