tisdag 7 september 2010

ÄNTLIGEN HEMMA

Nu har jag precis kommit innanför dörren, huvudet är helt slut!! Det har varit några timmars bilfärd. Phu. När jag kom till farmor blev det frukost nr 2 innan vi åkte. Det tog sin lilla tid TILL Värnamo med alla bromsklossar till lastbilar. Det var jättekul att träffa Emelie och Rebecka igen!! Å lilla Aston och Alma med förstås :-) Vi åt och pratade. Efter middag och fika åkte vi ner till stan.


Jag kollade efter stövlar men hittade inga :-( Jag får leta vidare i Paris eller nåt av de andra länderna vi kör igenom :-)
Vi va inom bokhandeln Rebecka jobbar i och där hittade jag lite att läsa!!




Så nu har jag att göra i helgen!!

Efter stan for vi hemåt. Jag va hemom och tog in posten. Fick svar på proverna från förra veckan. Jag ska ta om dom... Så det kan jag göra på torsdag när jag ändå hade tänkt ta ett nytt blodtryck.

Sen måste jag ju bara säga en sak... Här inne skriver JAG precis vad JAG vill!! Det är ju liksom det som är meningen. Jag tvingar INGEN att läsa!! Å sen att vissa har det som en skvallergrej skiter jag fullständigt i, har de inget bättre för sig så - VARSÅGOD om det nu förgyller er vardag....
Men alla mina vänner får hemskt gärna läsa :-)

Nu blir det iaf mat innan HEEELA högen med tvätt i bagaget på bilen ska väck!! Jisses va vi ska tvätta ikväll!!


4 kommentarer:

  1. Heja Lotte!! Helt rätt, detta är din sida!!

    SvaraRadera
  2. Herregud jag tycker det är skitkul att ha hittat den här bloggen som ngn skriver som jag "kände" lite för typ 20 år sen :) (Och nej jag tror inte du kommer ihåg mig men det gör inget alls :) )

    SvaraRadera
  3. Nu blir jag ju nyfiken!!!!! Vad heter du då? Visst minnet sviktar men ge mig en ledtråd iallafall!!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥