måndag 20 september 2010

HAARLEM CITY

Det blev en dusch sen tog vi bilen och åkte. Vi skulle till stationen men alla vägar dit var det vägarbeten på så gps´én fick snurr. Vi hittade ett parkeringshus i Haarlem som vi tog. Men innan dess var det ju som små cykelvägar vi körde runt på. Å alla husen låg precis intill vägen. Å det är vatten överallt, många kanaler. Jättemysigt.

När vi parkerat var det dax för frukost, vi hittade ett ställe på en gång :-) Det va ett coolt litet café. Allt som fanns i lokalen gick att köpa. Synd jag inte hade kameran med mig inne på toa för där va det massa krams, tavlor och luktkrus. De hade supergod varm choklad med massa grädde och en chokladbit på toppen.
 Sen blev det en sväng i stan när vi ändå gick mot stationen. Ingenting va öppet för allt öppnade 12. Men jag hittade ett skyltfönster med julsaker :-)
Kolla in det här:
Det här är nån kyrka men den är påbyggd många gånger så det är väldigt många olika höjder. Det skulle varit kul att se den inuti för det lär finnas mååånga skrymslen och vrår. Den va jättefin att titta på.

Sen satte vi oss på tåget in till Amsterdam. Det kommer lite senare för nu ska vi ner och ta en öl :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥