torsdag 23 september 2010

JAG - DATORER = ÅT HELVETE

Har suttit med hjärtat i halsgropen hela vägen hit. I rondellerna blundade jag. Fy fan för att åka här i morgontrafik!! de kör som idioter, svänger in framför och hejvilt mitt i rondellen... Rätt va det är står det en bil parkerad mitt i körbanan, de slår på varningsblinkerserna och sen går de där ifrån...!! Här skulle jag ALDRIG klara av att hantera en bil!! Tacka vet jag lilla Älmhult. Där är ingen som kör mot rött och alla följer lagen !? ;-) haha.

FY FAN FÖR DATORER!! Jag hatar dom!! Jag fick en inbjudan om DIDDI utförsäljning igår, skulle skicka det vidare till Pia men får inte upp skiten. Jag va på det förra året och fyndade smycken. Tänkte att hon kunde ju följa med mig om hon hade velat. Men hon fick ett mejl om det, utan datum och tid... Tacka vet jag Sverige (och IBLAND) hotellet där min Iphone funkar!! Å den KAN JAG MED, det är väl det som det hänger på....

Nu tänker jag sitta här vid datorn och boken tills lunch. Sen ska jag gå över till shoppingcentret och kolla läget. Där fanns ett par skoaffärer, barnklädesaffärer som jag ska in i iaf. 40 butiker ligger i den här "gången", tur det inte regna för det är öppet upp. Men det är ju mindre kul ifall jag skulle hitta nåt, de fattar ju inget av va jag säger. Sen deras kortläsare står ju på franska... Men det stod iaf code och en grön knapp så betala ska jag väl klara av haha. Tror jag ha lättare att göra mig förstådd när jag är själv än när Joppe är med. Han är ju skitduktig på engelska!! (Om de nu inte blandar in sin jävla franska mitt i allt, för då fattar jag inte ett jota!!)

Idag tryckte jag i mig 3 mackor till frukost, så jag inte ska va så hungrig innan lunch. Men den sista tog emot!! Men va ska jag göra om jag inte ska leva på godis här. Fan jag kommer bli en liten tjockis som kommer rulla fram. Det märks ju att jag börja närma mig 30 och förbränningen inte är som för 5 år sen... Tänk så smal jag blev ett litet tag efter jag fått Thea :-) Med Max gick jag ner lite saktare (kanske för jag inte ammade!?) men sen gick jag upp ist... Jaja, jag SKA köpa ett löpband och ta tag i saken. Vi skulle ner och träna på Ikea men jag kan ju bara varannan vecka så det är inte lönt. Barnen får ut och cykla ist och jag springa brevid, men det kan inte bli förrens till våren!! Nu behöver jag inte fundera på träning på ett par månader för det får jag ändå inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥