tisdag 21 september 2010

KONTORET

Jag sitter fortfarande på kontoret. Vet inte hur lång tid det tar, men jag får nog vänja mig. Imorn ska vi sitta här mååånga timmar. Men det blir kanske lite långtråkigt, fast tittar jag ut genom fönstret ser jag ett STORT köpcenter :-) Å så sitter jag ju på varuhuset så det är ju bara att gå ner. Vi har godis att bunkra upp med och kaffeautomaten är runt hörnet där jag sitter så det går nog ingen nöd på mig haha.
Joppe har ju ett par dagars jobb här nu, men på fredag ska vi upp i Eiffeltornet ;-) Då ska vi ut och kolla på stan på "riktigt".

När vi är färdiga här ikvälll ska vi försöka gps´a oss in till hotellet. Jag ska ta en varm dusch. Sen hoppas jag på lite mat och en god sömn :-)
Den duschen som va i Haarlem på det hotellet va kanon. Den gick att ha hur hård som helst, risken va bara att man sprutas in i väggen framför... Den va riktigt läskig men håret blev rent!!

Höfterna har tagit stryk av att sitta i bilen idag, ändå åkte vi inte så många timmar i streck, men jag är stel som en pinne. Men jag lear väl till mig så småningom.

Saknade barnen jätte jätte JÄTTEMYCKET igår!! Jag saknar dom ALLTID men de få gånger jag åker iväg en dag tidigare är hemsk. Den andra veckan kan jag ju inte göra något åt men när jag åker ifrån de tidigare är fruktansvärt. Som tur är så händer det SÄLLAN!! Senast det hände är i mars... Jag vill ha de så mkt som möjligt mina små trollungar :-) Hade tur och få de en dag tidigare i ett par veckor i somras och det var kanon!!
Tänk vad kul Max hade haft om han va med här nu. MASSOR av datorer!! Mkt att pilla på. Ingen hade förstått ett smack av vad han hade sagt men han hade nog charmat allihop ändå :-)
Å jag saknar faktiskt min Anna med, jag får ringa dig när jag kommer till Sweden igen!! Tur det finns sms.
Anna; Vi måste boka New York med om ni inte har ångrat er :-)

2 kommentarer:

  1. Du sitter inte och surfar på ett svenskt mobilabb utomlands? Det riskerar bli svindyrt...

    SvaraRadera
  2. Nedå jag va uppkopplad på Ikea. Sen är det gratis wifi här på hotellet :-)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥