tisdag 21 september 2010

MOT FRANKRIKE

Vi steg upp vid sju i morse, gjorde oss klara för att gå och äta frukost. Det fanns lite att välja på där inne, men inte så mkt som tilltalade ändå. Lokalen var jättemysig. Men 13 euro var!? Det va det ju inte värt, men vi blev mätta och skulle stå oss ett tag. Vi tog våra saker och checkade ut. Sen begav vi oss till Ikea i Haarlem. Det tog lite tid innan killen med servern kom, sen var det bara att lasta in den i bilen och bege oss MOT FRANKRIKE ;-)
Det va väääldigt disigt, såg knappt nånting. Ibland va det väldigt tätt med trafik. de som körde på andra hållet va det flera mils kö som stod nästintill still...

Fan va svårt jag hade att hålla mig vaken, fattar inte varför bilen = sömn... Men inatt låg jag vaken 1.30 - 2 och läste så jag va lite trött i bilen. Jag höll precis på attt somna innan vi kom till Belgien, men så ringde det så jag piggnade till.

Nu har jag varit i 5 länder på 3 dagar. Danmark, Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike.

I Belgien var de ju roliga... Längs motorvägen va det speciella utbyggda parkeringsfickor ifall bilen strulade. OM motorn hinner brinna upp innan du hinner fram då!?

När vi kom till Frankrike blev det varmt!! 25.5 grader och sol :-)

Vi stannade och käkade lunch på ett ställe, vi åt penne bolognese. Längesen jag åt pasta nu... Jag fattar inte ett skit av vad de säger!! Å så ska jag vara här till lördag... Det här kan ju bli skoj!!

Vi tog en ljudbok med oss, den har legat i väskan hela tiden tills vi kom till Frankrike. Då gick det inte att lyssna på radion längre så då fick det bli boken :-)

Gps´en va liiite knäpp inne i Paris här vid Ikea. Den ville köra runt runt. Men jag fick se jättefina hus!! Nu sitter vi uppe på Tradingkontoret och servern ska göras nåt med. Det skulle ta någon timme. Som TUR va så funkade det att blogga annars hade jag inte haft nåt att göra...
De här stövlarna köpte jag igår :-) Ääända från Amsterdam.

Vi ska nog va här 1,5-2 timmar till.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥