torsdag 30 september 2010

STÄD & HELT MATT

Go kväll i stugorna. Här har varken funnits tid eller ork att skriva något idag!! När vi vaknat va det frukost och sen begav vi oss. Vi hämtade upp mamsen sen åkte vi ut till lillebrors hus. Vi stannade till i det nya och kollade läget, det blir nog fint och det ligger sååå fint!! Hur många har en bäck längs trädgården och sjön andra sidan vägen :-) Lite avis där!! Sen körde vi bort till det andra huset han bott i tills i veckan. Där va det flyttstädning som önskats... Shit som där såg ut, bara att hugga i. Det tog några timmar att få det klart. Jag hade inte bästa motivationen och barnen måste ju tyckt det va tråkigt... Hunden Ville gjorde oss sällskap men han ville INTE i kojan igen!! Han blängde på mig och rörde sig inte en milimeter när jag ville sätta tillbaka honom. Ville älskar bilar och satte sig bakom och ville hoppa in. Som tur är så hade brodern en bil vid huset som vi satte hunden i. Där fick han sitta en liten stund innan hussen kom från jobbet. Tur för Ville att vi va kvar nåra timmar så han slapp sitta där mer än en stund!!
Med hem kom älgstek och älgfärs :-) Vi fick plocka, som han sa; det kommer ju snart nytt i frysen!! Men undra om de har sån flyt som förra året!? Pappa sköt FEM älgar och brorsan 1. 12 st totalt i laget :-)

Vi skjussade hem mamma, lämnade av köttet hemma, mötte upp kusinen med twins på Ikea. Barnen lekte i bollarna. Jag köpte korgar till vantar/mössor och ljus. Höll i en orkidé med men lyckades motstå...!!

Kom hem samtidigt som Joppe, jag plockade iordning, fixade och tände ljus. Hade ingen lust att vara social så jag pysslade för mig själv, barnen badade och Joppe fick stå för matlagningen. Sen slöade vi framför Bolibompa. Alldeles alldeles snart blir det sängen. Jag kommer somna innan huvudet landar på kudden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥