onsdag 1 september 2010

TIDEN RUSADE IVÄG :-)

Pia kom och hälsade på och hjälpte oss fördriva tiden. Det va skönt!! Vi diskuterade en grej men jag är så inne i allt så jag glömde ju hela tiden va hon sa och vad som blir bäst att göra... Men jag måste ringa ett par samtal ikväll och lösa lite jobbfrågetecken.

När hon gått tog jag och dammsugade en snabbis. Snyggt köksgolv jag fick efteråt... Det låg tydligen nån slags krita på golvet som jag mosade. Så det blev rätt så mkt lila på vissa ställen. Men jag får väl torka golven med :-) Får väl ta och städa lite lugnt nån dag. Men jag måste ju säga att det drog i "Ikea-tarmen" när Pia sa det är billiga orkidéer på Ikea... Åååå va jag behöver orkidéer.... eller inte...
Medans jag dammsög försvann barnen. Tror de är inne hos grannen båda två. Men jag sitter här tills de kommer ut igen. Det är varmt och skönt ute på gräsmattan. Diesel ligger jämte :-)

Jag har middagen färdig för ikväll, den lagades när Pia va här. Det är skönt, då behöver vi inte stå med det sen. Joppe ska ju bara va hemma ett par timmar innan han och en kompis ska ner och fixa i garaget. Det ska pallas inför möblerna och va det va de skulle göra. Så för mig blir det en lugn migsjälvkväll när barnen sover.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥