söndag 17 oktober 2010

FARIT RUNT...RUNT

Vi satte fart direkt efter frukosten. Tömde mitt förråd på alla lådor, kastade hälften. Träffade grannen som hade köpt råttgift som skulle ut i förrådet. Han brukar lägga ut det där, och nu hittade jag 2 möss/råttor i mitt förråd. De hade ju råttgift med sig så skiten åkte ut!! Vi tog och kastade allt som skulle kastas, resten är i garaget med alla andra lådor. Sen åkte vi till Loshult och lämnade en byrå och ett överskåp. Hoppas det kommer till bättre nytta!! Byrån har jag haft med mig i många flyttar men nu fick den inte plats längre :-(

Vi va på Ikea och köpte lådor, korg, ljus mm. På maxi och köpte klösbräda till katterna. Förbereder dom inför ny soffklädsel som INTE får klösas på!!

Vi håller på med ugnsbakad falukorv och efter maten blir det att tömma fler lådor, sätta ihop saker. Barnen ska bada. Å klockan 21 slänger jag mig i soffan och kollar på Rallybrudar. Tyckte inte den va såå bra, men tillräckligt bra att somna till ;-) Jag kan gärna ligga i soffan och va sällskap, bara jag får kli på fötterna!!


Max "Yjou" Magnusson


Thea på motorcyklen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥