lördag 30 oktober 2010

SÖTA FAMILJEN

Efter middagen igår började fredagsmyset så det blev glass direkt så fort maten var uppäten



Sen tände vi ljus överallt, barnen tog sina täcken och bäddade ner sig på mattan i tvrummet. Vi tittade på bolibompa & Emil och åt godis och chips.

Idag har vi tagit tag i barnens rum och gjorde en dockhörna. Jag har rensat ut massa saker för ett tag sen men när Joppe flyttade in så kom det av nån anledning in MER saker på barnens rum... Så idag skulle mer saker UT!!
Max fick en jobbdator vid köksbordet.

Den söta lilla familjen

I eftermiddag/kväll ska vi och ta kort. Jag har varit och köpt lucianattlinne till Thea, det hon hade förra året slutade på vaderna idag. Å så köpte vi röda tights och luciakrona. Det ska hon ha på sig på julkorten. Sen ska vi ta vanliga kort som vi kan förstora med. Jag och kusinen ska bygga upp en bakgrund och så ska vi "jula" till det lite. Jag har plockat fram julkudde och röda lyktor så äntligen ska jag få lite julkänsla :-)

Vi har käkat tacos och jag är godissugen så det blir nog det nu... Jag har varit i farten hela dagen. Joppe mår fortfarande inte bra så han går på halvfart... Tror jag ska ta och göra lite kaffe sen tar jag tidningen och skummar igenom den. Har inte hunnit det än...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥