söndag 19 december 2010

SOM NY

Nu är jag som ny!! Jag har gjort hårinpackning, ansiktsmask, peeling och filat fötterna. Det känns fräsch. Jag har dränkt fötterna i Helosan i förhoppning att de ska bli mjuka.

Imorn är det ny vecka och den är kort. Iaf jobbmässigt. Jag jobbar imorn och på onsdag sen är jag ledig ett tag :-) På tisdag ska barnen ha julavslutning på dagis. Sen ska vi ha vänner här en kväll, julafton i ett par dagar, så denna veckan kommer gå jättefort!! Å vi måste stäääda. Men det ska vi göra imornkväll.

Imorn kommer barnen, jihoo!! Saknar dom SÅ mycket!!

Igår när vi gick hem från Sorello blev jag skiträdd!! Vi gick vid Ikea, så stod där en kille jag vet till namnet bara. Å ingen annan syntes!! Vi gick över vägen och där fanns ingen inom synhåll. Men strax efter vänder jag mig om och det går en kille typ i hälarna på oss. Jag; Å SHIT VA RÄDD JAG BLEV!! Killen bara bländar av ett sånt där pojksött leende och säger ingenting. Å han går fortfarande i hälarna på oss. Hjärtat stannade nästan och jag börjar vingla upp i snövallen och han bara ler fortfarande, ljudlöst. Men till slut går han förbi iallafall!! Phu. Men jag fattar fortfarande inte vart han kom ifrån. Jag tyckte det va läskigt.

Kollar på en Thriller, "Låt den rätte komma in". Men den är ju sjuk. De dödar folk, hänger de upp och ner och tömmer de på blod. Ingen film för mig. Tror jag lägger mig snart istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥