måndag 17 januari 2011

INBJUDAN

När jag kom till förskolan hängde det en lapp på Max plats. det va en inbjudan till familjecentralen, för att få utökad kunskap kring föräldraskap och barnuppfostran. Det ska jag anmäla mig till!! Det kan vara riktigt bra att få gå i grupper och utbyta erfarenheter och lyssna på andra. Det fanns ingen tvekan om den inbjudan!!

När jag skulle hämta Thea pratade jag lite med hennes fröken, hon vill ha samtal inför skolstarten. Fy fan, är hon så stor....... Jag som är så blödig vad det gäller barnen. Kan hon verkligen flytta över till skolan!? Nu är de inom staketen och nästa år utanför... Där finns inga staket vid skolan...
Vi får se om Max håller sig frisk nu när jag ska jobba extra imorn. Han hade inte ätit mellanmål och ville gå och sova... Men jag har tagit febern på honom och ännu är där ingen feber. Peppar peppar!! Vi som ska bada imorn med... Vi får helt enkelt avvakta och se.

Jag trodde att jag skulle få mina provsvar från doktorn idag. Han tog ju 4 rör med blod och sa att det skulle ta 3 dagar. Men det har fortfarande inte kommit något svar... Det kommer säkert imorn. Hade det varit något så hade han väl ringt.

Barnen sitter och leker jättebra tillsammans, inne på rummet. Jag får lyssna på keyboarden som spelar för fullt. Jag har hunnit plocka iordning alla kläder och starta en maskin tvätt. Jag ska ta och dammsuga lite med. Sen ska jag höra med kusinen om hon är sugen på att gå med på barnuppfostregrejen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥