måndag 24 januari 2011

SPYFÄRDIG OCH ONT I MAGEN

Jag mår illa, har huvudvärk och är spyfärdig. Jag är nervös... Fan va jag ogillar morgondagen!!! Jag har redan ringt till vårdcentralen så de ringer mig 8.20 imorn. Då ska jag byta min läkartid för samtal och sjukskrivning. Då får jag veta hur länge. För nuvarande läkartiden krockar med röntgentiden.
Jag är skiträdd för att åka in i den där tunnan. Jag ska ha hörselskydd på och de andra ska stå i ett rum brevid och titta på bilderna... Jag är LIVRÄDD för doktorer!!! Det tar 30-60 minuter...

Jag har blivit tillfrågad om att följa med till Ullared på fredag. Det hade varit riktigt riktigt skoj!! Men jag har en fest att betala med... Å lite annat. Men jag är väldigt sugen på att följa med och bara "titta" lite... Å jag vet ju hur mitt titta går till... Men jag ska räkna lite på det imorn så får jag se. Imorn har jag samtal att ringa med. Så fort jag får sjuktid av doktorn måste jag ringa chefen och förskolan.

Jag måste försöka koppla bort det här om jag ska kunna sova inatt!! Men det är skönt att skriva av mig, det hjälper mkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥