måndag 28 februari 2011

JAG KAN JU ALLTING

Jag säger som Lotta på Bråkmakargatan; Jag kan allting :-) Haha, ne men jag fick ju ansvaret att fixa boendet på Gotland i sommar. Men det sket sig i starten. Där finns en villa som vi har hyrt ett par gånger när vi har varit över. Men i år gick inte det för sonen hade flyttat hem och behövde huset. Aha, vi stod på noll igen. Jag har skickat över lite sms till Gotlänningarna och ikväll kom den lyckliga lösningen :-) Vi ska bo i ett hus på släktingarnas tomt. För de som bor där tar över faderns gård. Vilken jävla tur vi hade med tajmingen :-) Så det blir en Gotländsk sommar i år igen!! Jippi. Kul och träffa alla där borta igen.
Det roliga är att vi är 3 familjer som ska dit och Max, Lillskrutten och den andra familjen har aldrig varit över. Thea va med när hon va 2 månader. Sen va jag där för två år sen utan barn. Jag är ju nästan uppvuxen på Gotland om somrarna. Vi va där mååånga somrar när jag va "liten".

Jag började faktiskt tappa hoppet lite grann men det löser sig nästan alltid för mig. Jihoo!! Nu ska vi bara boka båt med. Fattas bara att båten är full. Men då vet jag ju faktiskt en som kör helikopter över... Eller va det flyg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥