måndag 21 februari 2011

KVÄLLNING

Soffläge med kli på fötterna - det bästa!! Ikväll har resesällskapet, som ska med till fjällen, varit här. Nu vet vi iaf vad vi ska äta den veckan...nästan iaf. Det kommer bli skoj!! Det ser vi fram emot.

Gick ut en sväng innan för att posta ett brev som va tvunget att bli postat idag. Postade jag det? Det låg kvar i fickan när jag satt och drack latte i godan ro. Det va bara att ila upp till posten för där brukar de ju tömma lite senare. Så stod det 18.00 på lådorna. Jävlar. Men så såg M genom rutan och började "prata" genom isolerade fönster. Jag förstod iaf att jag hade grym tur, de hade inte hunnit tömma!! Så nu är sista lönelappen påväg.

Jag joggande en runda i vardagsrummet. Perfekt att titta på nyheterna samtidigt!! + att få middagen serverad efteråt :-)


Så jäkla gott ihopaplock ur kylen. Kyckling, morötter, palsternacka, broccoli. Det va starkt men gott!!

Snart ska jag i säng. Det blir upp tidigt imorn. Jag tror att jag ska ta en runda på bandet innan jag ska till, vad kallas det? Hjärnskrynklare? Jag ha ingen aning. Men till vårdcentralen ska jag. Sen hem. Då kommer svägerskan och lillgossen och vi beger oss mot Malmö. Jag behöver nog va någorlunda pigg iaf. Jag måste fråga henne vart mina papper ligger. Jag ha lite andra frågor med, men de säger hon väl svaren på innan jag hinner ställa dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥