torsdag 24 mars 2011

JAG BLÅSER BOOOOOOORT

Vilken fin dag, förutom blåsten. Varför måste det blåsa så mycket? En liten lagom vindpust hade väl räckt? Tvätten kommer iallafall bli torr. Jag ska hänga ut en om en liten stund och jag tvivlar inte ett dugg på att den inte torkat innan det blir kväll!!
Jag tog mig en promenad till sjukgymnasten och vi gjorde ett träningsprogram, det blir nog bra, där va en del ryggövningar. Det kan jag behöva. När jag gick hem igen höll jag ju på att blåsa iväg på viadukten, där ska jag inte gå mer förrens det slutar blåsa...
Nu har jag varit en sväng på apoteket och så har jag solat lite. Jag bara slank inom en liten snabbis vid solarierna, när jag ändå va där liksom ;-)
Men nu ska jag ta ut min solsäng i min varma hörna och så ska jag lägga mig där under täcket. Vila lite. Shit, jag har ju glömt köpa boken... Det får bli ikväll eller imorn. Jag får läsa nåt annat och så ska jag faktiskt sova en liten stund, om det nu går i blåsten. Jag ska ha öppet ut så katterna kan springa som de vill, de behöver väl oxå få visa lite vårkänslor nu när det är fint :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥