tisdag 15 mars 2011

MER MER OCH ÄNNU MERA

Åååå vilken energi jag har, jag vill åka mer, mer och ännu mer!! Jag har en dotter som är precis likadan :-) Efter skidskolan ställde vi oss i liften, Thea bestämde själv hur högt vi skulle hoppa av. Det blev högre och högre. Hon är så jävla bra på det här!! Å hon har så jävla kul, det är det bästa :-) Hon vill oxå åka mer och mer. Till slut gick vi på After skin och först uppträdde en kille med massa bra låtar. Sen kom barnens After ski och då kom Trolle och Trolla. Äntligen!! Fast de har synts till lite ute i backarna med, de har åkt skoter. Så Max har sett de många ggr och blev lika glad varje gång han såg dom.

















Jag hade velat åka liiite till när vi kom hem men det får vänta tills imorn. Gympadojjorna åkte på och jag gick en sväng istället.

När jag tog på pjäxorna innan så tyckte jag de satt så hårt så det va ju inte konstigt fötterna ser ut som korvar på kvällen. Svullna och dana. Å när jag skulle byta om innan så hade jag haft pjäxorna liite lösare. Å jag fick inte på mig mina nytvättade jeans, de gick inte knäppa. Så nu har jag dragit slutsatsen att med lösare pjäxor så stannade blodet vid midjan istället, vilket resulterade i att jag inte kunde knäppa jeansen!!!

Nu är det mat och dusch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥