tisdag 19 april 2011

JAHA, NU DÅ?

Jaha, en ensamkväll/natt framför mig. Jag kan inte annat än sakna alla, det ekar tomt här. Ja, förutom radion som skrålar då... Måste ju ha lite ljud när jag är hemma själv. Jag hör ju så jäkla dåligt tydligen så jag kan bara ha musik när jag är själv för annars hör jag ju inte om nån pratar eller om det kommer ljud från fler än ett håll... Värdelöst!! Jag har legat ute och läst nya mama som kom idag. Det kom en ny Kråkebok med men den tänker jag inte ligga och lusläsa innan barnen kommer ;-)
Jag har redat ut allt med gamla/nya chefen med. Så imorn ska jag dit och skriva på ett par papper, jag ska få min semesterersättning utbetald nästa månad + att rätt arbetsgivarintyg ska skickas till mig. Det tar lite tid men efter lite gör om gör rätt så löser det mesta sig!!
Jaha, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske lägga mig i solen en stund till? Jag skulle ju sätta upp håret för att få lite färg i pannan, jävlar en sån liten tofs det bidde... Jag kan aldrig visa mig ute med håret uppsatt, inte än på ett halvår typ, när håret vuxit ut.... Men imorn ska det i lite slingor och liva upp håret. Även om jag tycker det är snyggt nu utan, när det är uppklippt.
Det här är himlen tidigare idag, men nu är den helt molnfri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥