söndag 24 april 2011

LUGNT O FRIDFULLT

När jag klipper gräset och vill jag inte ha publik... För jag gör mig inte iordning för att lulla runt i trädgården. Jag tog på mig bikini och precis när jag skulle börja klippa kom grannen in. Han är snickare och tjabbade en stund med Joppe. Rätt som det är börjar de plocka bort fönster på altanen och möblera runt dom. Men det va ju bra, för vi har stört oss på ena fönstret. Det är fukt eller nåt i det och är "grumligt", det är suddigt att se igenom det. Men nu fixades det och det fönstret sitter längst in istället för längst ut :-) Nu ser det bättre ut!! Å de va färdiga innan mig så när jag klippt klart kunde jag bädda till mig i gräset och somna en stund. S K Ö N T!!
Jag har legat ute och läst, vilat och tagit det väldigt lugnt. Sen fick vi besök och en anledning till en kopp kaffe :-)
Min A med dotter va ute och cyklade så de kom inom. Vi har beställt kläder så de hämtade sin del. Så vad ska jag göra nu? Jo, jag lägger mig på filten och läser vidare. Å lyssnar på alla ljud runt omkring :-)


Har ni sett så vackert!! Björkarna håller på att slå ut. Hoppas bara inte Thea tror att hon fyller år nu, jag har ju sagt att 17 maj är när träden börjar bli gröna...

1 kommentar:

  1. Grattis du vann dagens blogg hos mig, du ha nu länk till din blogg....

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥