söndag 21 augusti 2011

FÖRBERETT SKOLGÅNG

I eftermiddag har det varit lek och fika. Rallykillarna va och lämnade tillbaka min bil, men behöver de låna den fler ggr så får de gärna det. A med dottern va här och det kändes ju som evigheter sen vi träffades. Vi har inte setts sen de åkte hem från Gotland. Sen fick jag för mig att jag skulle ut på den lilla rundan, 5km, frågade H och hon va inte svår att övertala. Så vi for ut. Sen har jag ringt, ringt och ringt för att försöka få tag i simskolan. Hade beslutsångest över tiderna de hade men nu är Thea inbokad som en silverpingvin iallafall :-)

Ikväll har vi packat skolväskan. Det är ju lite saker som ska med, regnkläder, extrakläder, inneskor, frukt, schema mm. Allt är framplockat och Thea är nog lite spänd. Max ser fram emot att träffa alla sina kompisar med, han äääälskar dom, sa han innan :-)

Nu ska jag njuta i soffan, av lugnet och bara göra ingenting. Tänk att jag haft barnen i tre veckor nu, det har gått fort!! Imornkväll åker de igen :-( Men såå skönt att sen är de "bara" borta en vecka. Tre veckor utan dom är liiite länge!! Der kommer bli tyst och tomt och jävligt tråkigt imornkväll!! Mina älskade hulliganer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥