onsdag 17 augusti 2011

HALVT HJÄRTINFARKT...

Imorse va det en som skrämde mig. Jag har ju hört innan att det är en speciell tant som kan komma ut och stå och gapa. Å idag när jag kom in i den trappuppgången så stod hon där. För det första blev jag rädd för att det bara stod någon där, va fan hon måste ställt klockan. Men sen vet jag inte för jag blev så förvånad över hur hon såg ut så jag kunde ju inte släppa det, hon har ju ett öknamn och jag vet varför... Men så hörde jag ju inte vad hon sa heller. Sluddrade. Jag trodde ju hon ville köpa en tidning till så jag gav henne en och sa att hon kunde få den, då börja hon hojta om nån mer tidning (trodde jag) så jag svarade att jag inte har fler tidningar... Men hon gav ju sig inte och jag tror att jag skulle lägga in tidningen i brevinkastet i brevlådan så tidningen hamnar på golvet? Kan det va det hon menat? För dagen innan la jag in tidningen så den fastnade i hålet. Jag tänkte ju va snäll och inte väcka tanten..... Jag får testa inatt för annars lär hon väl stå där på fredagmorgon igen.

Nåväl, jag har vinkat av familjen som begett sig till stugan. Nu är här alldeles tyst och tomt. Jag ska passa på att läsa, läsa och läsa. Men det är skönt att de kommer hem imorn igen!! Vill inte va borta från barnen mer. Thea kom inrusande imorse när hon upptäckte att tandfeén varit och hälsat på. Jag fick en tia sa hon helt överlycklig :-) Stora damen.

3 kommentarer:

  1. Agda?

    tjänar du bra på att dela ut tidningar? Mellan vilka timmar? Går det att leva på?

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte ju inte skriva ut någon....

    Jag jobbar mellan 2 och 6 ca. Beror på hur många tidningar det är och vilken dag. Jag tjänar bra för att det är halvtid!!

    SvaraRadera
  3. Haha nä det är okej e g kan du nog skriva en kommentar och ta bort det så får jag det som mail eller skicka ett mail nu när du har mailadressen :D

    Jag var mest nyfiken på om det är en lön som man kan leva på tror jag. Har inget jobb för tillfället tyvärr.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥