måndag 21 november 2011

SOCKERMONSTER OCH JULIGT

Kollar på Det okända och mitt sockermonster försöker ta över mig... Jag har ätit chips och choklad. Har varit hungrig hela kvällen ändå åt jag middag vid 5. Jag får nog stoppa in en måltid till under dagen så det inte blir sånt sug på kvällarna.

Jag har lyckats sluta bita på naglarna (igen) peppar peppar. Så ikväll har jag målat de just för att jag ska låta de vara. Ska se om jag kan lägga på en fransk manikyr senare i veckan, det är snyggt!!

Den måndagen barnen kommer är alltid lite hypad, mycket som ska sägas, båda vill ha all uppmärksamhet, mycket ska lekas med, det vill inte sovas mm mm. Men imorn har lugnet (förhoppningsvis) infunnit sig igen. Vi ska ha en mysig vecka har jag tänkt, baka lussekatter bla. Imornkväll ska vi till Ikea en runda och då ska vi passa på att köpa lite blockljus till adventsljusstaken, antar att ett och annat doftljus slinker igenom med ;-) Nu vill jag ha lite kanel/juldoft. Julskivan snurrar för fullt. Vår borttappade julskiva av Perrelli har ju varit borta tills nu... Den satt i cd-spelaren redan... Innan har den alltid varit i bilen och som vi har letat.... Barnens och min favoritlåt är på den skivan. Jag köpte en ny i helgen men tro jag får köpa en till, den va ingen höjdare, det va mest instrument. Lite kyrkligt så den passade inte in här... På tal om kyrkligt så ska Thea gå fackeltåg i veckan, tiiidigt tidigt ska de va i skolan. Så går de till kyrkan med fackeltåget.
Imorn ska jag låna en videokamera för det är teateruppvisning i veckan med. Thea och Co. på fritids har gjort en föreställning. Det kostar en 10a per man och sen bjuder de på fika. Mys mys. Vi har redan fått höra vad fikat blir ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥