onsdag 16 november 2011

JAG BLIR AAALDRIG AV MED KORTEN!!


Jag tog fram ajax och dammtrasa och tänkte jag skulle städat av i tvrummet. Å när jag ska börja med databordet ser jag ju min korthög som jag aldrig blir av med... Det va bara att börja sortera!! Så nu är det sorterat och högen ligger i hyllan istället...
Nu slipper jag se högen iallafall. Men snart ska jag ta tag i den och få in korten i rätt album, det ska delas in i högar till barnen och så skriver jag vid alla. Men fatta sååå många kort det va från Holland/Frankrike. Suck. Å snart blir det nya från Usa. Men i år har jag inte ens framkallat ännu så det kommer bli mååånga kort nästa gång med, men innan dess ska jag fått in de jag har!!
Å så ska jag framkalla till Skrutten för han fick ett album i doppresent så där ska jag gå igenom kort från han låg i magen tills 1-årsdagen så ska han få det. Det är lite lättare för där har jag många kort så det är bara att sortera ut de bästa och i o med att det bara är på honom (och familjerna) så går det lite fortare. Jag ska bara..... När jag väl börjar på det kommer det ju ta några timmar.

Tanken är att jag ska sortera i hyllan med så jag kanske kan göra ett barskåp med. Som det är nu är alla flaskor inne i tvättstugan och där samlar de bara damm... Men det kan jag göra imorn.

Nu ska jag fixa lunch, det blir lax med pepparrotsöverdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥