måndag 19 december 2011

PÅ SVENSK MARK

Då va vi påväg hem och just nu sitter vi på tåget och pustar ut. Hemresan gick bra men jag har knappt sovit någonting så det lär ju bli en tidig kväll och det ser jag fram emot ;-) En ny resväska fick vi när vi kom i hamn. När vi fick vår från rullbandet så hade låset gått av så vi fick en ny, mycket större och bättre :-) Den går hur lätt som helst att rulla och det får plats mer i den. Perfekt för nästa resa haha. Vi vägde in vårt bagage och den ena väskan vägde 22,2kg och den andra bara 17... Men det hade faktiskt inte gått mer i den för det va precis den gick att stänga. En av oss fick in i tullen och visa vad han köpt. Jag hade inga kvitton sparade och alla lappar är avrivna på det vi köpt.

Nu vet jag två små kisar som kommer bli helt överlyckliga när vi kommer innanför dörren. Den ena kommer vilja ha mat och den andra kommer lägga sig i resväskan. Å så lär vi få oss en utskällning för att vi varit iväg :-)

Nu ska det tvättas, fylla på kylen, tömma kameran mm innan vi hämtar barnen från skola och dagis. Jag ska rätta till alla korten på bloggen och lägga upp film och lite nya kort.

Är det någon som bloggar via iPhone och får upp stora kort direkt??? Mina blir ju pyttesmå och stora hopp emellan dom. Don't like!!

4 kommentarer:

  1. Kan du inte lägga upp korten direkt i bloggen? Nu lägger du upp dem i picasa ser det ut som? Vilken app bloggar du med?

    Välkommen hem!

    SvaraRadera
  2. Jag använder blogpress. Men jag skickar bara iväg korten i inlägget och så blir de så små...

    SvaraRadera
  3. Har du inte valt att lägga dem i picasa då? El de hamnar där automatiskt utan att du kan styra det från appen menar du?

    SvaraRadera
  4. Ne jag ha inte valt att lägga de där. Ska se om det hjälper att byta app

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥