onsdag 14 december 2011

SHOPPAT PÅ VICTORIAS SECRET

Sitter och pausar på King of Prussia. Jag har gått och gått och gått. Först blev jag upplockad på hotellet och fick följa med till kontoret, sen åkte vi hit. Vi käkade. Vi satt tillsammans allihop men beställde nog från olika ställen alla med... De andra stack till gocarten men jag stannade kvar.


Det är riktigt riktigt stort här med gångar hit och dit och rondeller mitt i huset. I en rondell står denna stora fina julgran :-) Riktigt snyggt. Så hänger det julkransar överallt.


Jag va inne på Victorias Secret och shoppade loss. Nu har jag underkläder så jag klarar mig + att jag köpte 3 t-shirtar där med. Riktigt mjuka och sköna. Va inne på A'eropostale med och köpte t-shirt. Så nu ska jag inte ha fler!!

Jag kan ju säga att jag vet en som vill följa med nästa gång Joppe ska hit igen!! Så det gäller att börja spara direkt ;-) Jag va lite sugen på att följa med till Kina men där är det ju så billigt för allt är fejk. Här är det riktiga märken och det är billigt!! Inte för att jag bryr mig om märken direkt, men här kostar ju en märkeströja mindre än va en vanlig tröja på HM kostar. Jag va förresten inne på HM här men det va samma som hemma.

Lite efter 20 satte jag mig på en bänk igen för då va jag trött!! Det tar på krafterna att shoppa haha. Ne, men jag hade lätt kunnat sova nu. Imorn ska jag ha en shoppfri dag. Jag är själv hela dagen och en bit in på kvällen för de blir bjudna på middag av jobbet. Så då ska de iväg till ett väldigt juligt ställe. Jag ska bara ta det lugnt och så ska jag träna. En gång på morgonen och en gång på eftermiddagen.

Jag ville ha bubbelvatten innan när vi åt, men det fanns inte. Så det fick bli cola. Men här finns inga små cocacolaflaskor utan den minsta va 710ml... Likadant på mc donalds igår. Där fick vi stor cola och stor pommes utan att vi frågat efter det. Det finns förmodligen större men inte mindre.

6 kommentarer:

  1. Hallå där, får vi inte se underkläderna? Helst på dig! ;)

    Kul att läsa om din resa!

    SvaraRadera
  2. Haha jag vill ju inte skrämma livet ur nån ;-)

    SvaraRadera
  3. Hur dyra är kläderna där? Nästan så man ska be dig köpa något...

    SvaraRadera
  4. Det är billigt. Det beror på vad du menar. T-shirtarna jag köpte på V´S kostade 2 för 26 dollar och det blir ju ca 182:- och vad hade de kostat i Sverige tro? Jag har ingen aning för jag ha aldrig handlat där förut. Jag köpte en munktröja på GAP som kostade 14 dollar... ca 98:-

    SvaraRadera
  5. ok tänkte mest på snyggare underkläder

    SvaraRadera
  6. Jo men där fick man välja 5 par trosor för 26 dollar. Vilken färg och modell som helst.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥