torsdag 26 januari 2012

INTE ILLA

Från att aldrig sett vildsvin förut till att se de två nätter på rad :-) + 30-35 rådjur och några harar. Ibland är det huuur många rådjur som helst på natten och ibland inte något. Konstigt. Så länge jag slipper se älg på vägen är jag nöjd ;-)

Igår la jag mig vid 20, somnade strax därpå så jag är lite lagom pigg nu, men ska försöka sova ett par timmar iallafall. Det är ju såååå sköööönt att krypa ner under täcket. Så nu när folket sitter med sitt kaffe och läser sina tidningar så ska jag gå och snarka :-)

8 kommentarer:

  1. Delar du ut tidningar? Med bil? I Klöxhult eller var??

    SvaraRadera
  2. Japp, jag delar ut tidningar men jag kör på landet. 13 mil grusväg

    SvaraRadera
  3. Är det kul? När börjar du jobba? Tar det lång tid? Vad tjänar du? Är ju arbetslös och har funderat på att söka sånt jobb men vet inte om man kan leva på det? Vilka är det du jobbar för? Antar du kör nära Älmhult där du bor, alltså typ börjar nära Älmhult?

    SvaraRadera
  4. Ja jag trivs!! Tycker det är perfekt att köra när det knappt är någon trafik. Jag börjar 2. Klar 6-6.30 ca. Vill inte skriva här vad jag tjänar men jag tjänar mer än när jag jobbade dagtid iallafall.

    SvaraRadera
  5. Det är tidningsbärarna jag jobbar för. Finns ju överallt för alla ska ju ha tidningar :-) Utgångsläget för mig är ju Älmhult.

    SvaraRadera
  6. När sover du? Är det svårt med sömnen?

    SvaraRadera
  7. Tack för att du svarar :)

    SvaraRadera
  8. Jag sover några timmar innan jobb och sen efter, när barnen är på skola/dagis. Men jag har inte världens bästa sömn....

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥