tisdag 3 januari 2012

RENSNING PÅGÅR

Go kväll i stugorna. Idag har jag rensat ut i barnens garderober, känns som om det inte va så längesen sist men nu är det gjort igen. Det känns bra att ha överblick över vad som finns och vad som fattas. Vad som kan önskas i födelsedagspresenter och vad som kan köpas senare. Det känns väldigt onödigt att ha garderoben överfull när dr bara är här varannan vecka + att under den veckan används nästan bara favoriterna ändå. Ne, jag skickade med en vän en kassa pojkkläder. De fina kläderna efter Thea har jag sparat och ska ge bort, resten åker i soporna. När barnens kläder va klara tog jag mig an mina. Jag har sorterat 3 lådor och 2 hyllor, kastat 11 par jeans, många linnen/t-shirtar och annan skit. Imorn tar jag resten. Det blir lite luftigare och jag vet vad jag har :-)


Diesel höll mig sällskap när jag va bland barnens kläder.


Världens kelnaste och mysigaste kise.


Middagen bestod av kycklinggryta. Sååå gott!! Receptet har jag fått av en vän som jag fått många goda recept och idéer av :-)


Ah, jag hittade mina gosiga pyjamasbyxor när jag rensade. De ska användas flitigt nu.

Idag har jag sån träningsvärk att jag knappt kan böja mig ner eller gå i trappor. Det tog bra med träningen igår. Å min joggingrunda drog jag runt på rekord, trodde jag skulle få en hjärtinfarkt innan jag va hemma. Men jag springer hellre lite längre och långsammare än snabbt.

1 kommentar:

  1. Det är en sån befrielse att rensa! Hade inte gjort det på lääänge, så det var som en sten lyftets från hjärtat! Kläderna skänkta till kusinbarn och till en second hand butik i byn! ;-)
    Cheers

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥