måndag 30 januari 2012

TRÖTT MÅNDAG!! Å LITA PÅ MIN MAGKÄNSLA!!

Är glad att jag hittade en ny spargris till semesterpengarna :-) De här är perfekta, de får man öppna med konservöppnare.

Vad händer? Jag är så trött så jag mår illa och  ändå kan jag inte sova. Sov typ en timme innan jobb och efteråt vaknar jag en gång i timmen och kan bara sova tre timmar... Kanske jag sover bättre ikväll av utmattning? I hope so!!

Jag säger bara det, jag ska lita på min magkänsla. Det har hänt förut ;-) Igår sa jag till Joppe att jag tar min bil som inatt, för bilbarnstolarna är i hans. Ja, men då skulle han flytta över stolarna till min bil sen så han slapp skrapa rutorna och den ändå va varm. (Han tyckte egentligen jag kunde ta hans bil för jag har ju varit i tid innan) Ja visst, det är ok, men jag tänkte som så att ifall det händer något som om bilen skulle gå sönder, sa jag, så är det bäst att du har bilen med stolarna hemma. Så de kommer iväg på morgonen till skola och dagis. Ingen vet ju vad som händer, det kan hända mkt på en natt. När klockan ringer vet jag varken ut eller in och tänker va? nej, jag ska inte stiga upp! Inte nu. Men det va ju bara att inse att det va dags. När jag kom ner så vad har hänt? JO! Bilen som kommer med tidningarna har gått sönder!! Så där sitter vi och väntar 1,5 timme innan vi kan ge oss iväg. = Jag kom hem för sent för att det skulle hinnas byta bil. Vilken tur kan jag säga.
Å innan jag somnade såg jag ett inbjudningskort med röd text, typ tusch, så nu får vi se om det dimper ner ett kalaskort snart....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥