söndag 18 mars 2012

LEK, KALAS OCH JAG MÅR INTE OK!

I eftermiddag har barnen varit och lekt hos kompisar, ett annat syskonpar. Jag och Joppe passade på att gå ner till funktionsgymmet en sväng.

Sen va det dags att åka på kalas. Vi firade pappa som fyllt år. Hann till Ikea sen frågade Max när vi va framme.... Ja, bara 4,5 mil kvar... Vi hade åkt 2km.

Vi va inne hos min farmor en sväng med. Å när jag ringde henne innan idag fick jag mig en tillrättavisning typ direkt. Jag fick minsann inte träna så mycket och inte springa. Jag hade ju magrat sist hon såg mig... Eeehhh, jag håller konditionen igång och försöker bygga lite muskler. Men min kropp behövde minsann inga muskler. Hallå, hon vet ju hur mycket jag äter med så hon har ju inget att klaga på!! Å jag behöver träna för att tänka på annat för just nu mår jag inte bra och det vet hon om! Annars gör jag ju inget annat än funderar - för mycket!! Jag är rädd för veckan som kommer, inga barn - ännu mer tid att fundera. Så på tisdag ska jag gräva ner mig under täcket och ha en lipardag så kanske jag orkar resa mig på onsdag igen. I neee it!!

1 kommentar:

  1. Hoppas du mår bättre än du tror på tisdag!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥