tisdag 13 mars 2012

HÄMTA UT ANDRAS BARN

När jag gick och hämtade barnen passade jag på att ringa en kompis som det va allt för längesen jag pratade med... Vi får väl ses en dag framöver när de är friska. Sen ringde jag upp kusin och tyckte vi kunde ha lite lekdejt så jag plockade hem hennes barn när jag hämtade mina. Men jag blev väldigt förvånad över att jag bara kunde "hämta ut" hennes barn utan att de frågade vem jag var. Kusin hade ringt och skulle tala om att jag skulle hämta men de hade inte svarat så de visste ju inget på skolan. Å jag står med på deras lapp att jag får hämta ut barnen men hur sjutton kunde de ändå lämna barnen till mig utan veta att jag är jag? Det tyckte jag va lite obehagligt... Fast hade inte barnen känt mig så hade de ju förhoppningsvis inte följt med!!
Sen gräddades det våfflor och barnen satt ute på trädäcket och åt. Vi mammor kunde sitta och prata i lugn och ro. Klabbe va som tokig och försökte brotta omkull barnen när de hämtade våfflor, det ville han med ha! Så han blev överlycklig när han väl fick komma ut och diska deras tallrikar☺
Å jag har jagat hund genom trädgårdar här ute för han lyckades komma ut två ggr och blev såklart överlycklig och sprang på lite extra. Så först kom han, sen jag och sist Thea. Det måste sett kul ut men tur Klabbe inte sprang in nånstans för folk hade ju dörrar öppna ;-)
Max bäddade ner Klabbe i Klabbes rosa täcke. Å på sina egna kuddar, sen låg de där och mös☺
Till middag blev det älgköttbullar, potatis och en rejäl sallad. Sen jag mig i Max's säng och läste en bok. Fortsatte i soffan med en bok för Thea. Från igår får hon va uppe en liiiten stund längre än Max för hon somnar mycket lättare då. Hon får liten egentid då vi sitter och pratar. Både hon och jag varvar ner.
När barnen sover och vi sitter i soffan så kommer nästa kelgris♥

2 kommentarer:

  1. Jag frågade skolan och de sa att de kände igen din dotter och vet att vi är släkt så då vågade de lämna ut......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Phu, det va ju skönt att höra!! Klart barnen talat om att de är sysslingar ☺

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥