måndag 5 mars 2012

SVÅRT ATT SKILJAS

Idag njöt vi riktigt av vädret, tog en liten omväg innan jag hämtade barnen och sen gick vi hem. Mycket prat och lite plask i vattnet/på isen. Sen va det lek med både hunden och lego.

Idag är det ju skitmåndag och barnen har åkt :-( Men snaaaart är det måndag igen :-) Jag saknar de så fort de går utanför dörren!! Max ville sova kvar en extra natt men blev glad när han fick ta med sig sin Ninjago. Det är så himla tyst och tomt, tur jag har min lilla extrabebis, om man nu kan kalla hund för bebis. Men han får jag ju med passa på att njuta av för han åker ju snart hem igen. Det är så jag skulle vilja kidnappa honom, men det vore ju inte särskilt svårt för ägaren att lista ut vart hunden befinner sig då. Men om jag frågar lillebror lite snällt så får jag nog låna hunden fler gånger. Kanske. Han har kanske fått för många ovanor sen han kom hit? Jag drömde inatt att jag gött hunden så han va tjock, när jag vaknade va jag tvungen att kolla hunden över ryggen. Men pju, det va bara en dröm!! Å inte ska den bli sann heller som vi motionerar!!

Ikväll har vi varit ute och gått, lämnat av en kasse med urvuxna kläder från Thea. Nu har vi en kasse till Skrutten med. Kanon när det finns barn som kan ärva!!

Nu är det pizzasallad, knäckemacka och mjölk, goooott!!

Ikväll har jag sökt jobb och det vore väl fasen om jag inte får komma på intervju ;-) Har varit där på intervju förra året men då hade jag tackat ja till tidningarna först så både jag och chefen insåg att jag inte skulle orka. Men nu gör jag ett nytt försök! Ett dagtidsjobb vore perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥