tisdag 24 april 2012

SJÄLVMORDSTANKAR

Ligger i sängen och är tillbaka i gamla spår. Jäspar och jäspar men kan inte sova...
Tanken bara slog mig - det är ju ingen som vet om jag (eller ni själva) lever vid det här daxet imornkväll... Det tas bara för givet och vi bokar upp det och det... Men vem fasen kan gå runt och tänka - nja, vi kan inte boka något för jag vet ju inte om jag lever... Men vi är nog många som haft självmordstankar nångång i livet, jag tror inte det är så ovanligt bara det att ingen pratar om det. Det hade inte jag heller gjort om det inte plötsligt blivit så verkligt en dag och då va det tur jag redan va involverad på vårdcentralen och kuratorn kan jag ju säga.
Jag säger bara det - så viktigt att ha någon du litar på till 100% och verkligen kan ventilera allt med!! Men sen om du gör det är ju en annan femma...
Jag tror du måste va ganska modig om du verkligen ska ta steget, eller det beror kanske på hur du gör? I mitt eget fall fick jag ju tänka till två ggr för jag skulle ju inte vilja riskera att sitta i rullstol. Men den eftermiddagen när jag kom innanför dörren i mitt eget hem och bara skakade, den lär jag aldrig glömma.
Hoppsan så privat jag blev, men som sagt, jag ser detta som min dagbok. Kanske raderas senare? Kanske inte. I vilket fall lär jag inte va ensam!!
Jag har ju mina älskade barn och min älskade sambo och de skulle jag ju inte vilja vara utan!!

Been there done that!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥