söndag 24 juni 2012

FEST I MELLBY

Traditionen här, som varat i många år, är att vi är här hos oss midsommarafton och i Mellby midsommardagen. Så ikväll har det varit fest i Mellby, det lär vara ett par timmar till! Men vi har två barn som va trötta och ville sova, inte allt för sent.


Max visste att det stod en MG i garaget och smög in och testade den. Det kom en liten kille på 2,5år och direkt la Max armen om honom och sa ska jag visa dej en grej ute i garaget?


Jag, Joppe och en till va vi som skålade i vatten ikväll. Det gick jättebra det med! Då kan jag säga att det är svårare att skriva nu, när pillret har börjat verka... Måste nog lägga telefonen och slå ihop de blå istället.
Men måste ju bara berätta en rolig grej. De har en stor altan som blir smalare på ett ställe och där nedanför stod en pool med kallt vatten så de som ville kunde lägga i ölburkar och andra flaskor som ville ha lite kyla. Sen va det dukat med långbord och partytält. Och flera hade dividerat om att inte sitta där ute på hörnan för då skulle det vara de som kommer dratta i poolen. Alla va ju beredda på att det kunde hända, det va ju bara när vi väntade på... Så kom det! C puttade bak stolen och skulle gå iväg. Men stolen tippade bakåt och slog över och C landade i poolen. Stackarn, alldeles blöt och jag va ju inte den som frågade hur det gick, jag började ju typ asgarva.... Men hon slog sig inte och det va huvudsaken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥