måndag 25 juni 2012

SMARRIGT, SPURT OCH LÖPARSUGEN




Jordgubbar och Wallander står på tur. Det blev kebabsallad och kebabtallrik till middag för vi va hemma för sent för att börja laga mat.

Smalbenen värker för idag fick jag spurta iväg efter Klabbe! Han satte fart efter katten och drev iväg honom. Så det va bara att springa efter i högt och blött gräs och inte de bästa skorna ;-) Hann innanför dörren och skulle ta kopplet så stack han igen... Men den gången kom han inte så långt. Så kan det gå när inte katten har satt respekt i sig. Diesel skulle Klabbe aldrig våga springa efter! Sambo däremot kan han göra som han vill med.

Åh, jag längtar efter en löprunda här ute nu. Det är ju flera dagar sen jag sprang här hemma... Imorn får jag nog ut på en tur med bra musik i lurarna :-) Men en sak förstår jag inte, det är varför jag inte blir av med min lilla bulle på magen??? Den är ju inte stor men irriterande nog att den är där och aldrig försvinner. Jag har ju krabb med min mage och har väl haft ett år. Kanske borde kolla upp den. Den är ju knäpp och krampar ibland.

Nehe, lite kli på foten önskas och så har Wallander börjat nu.

1 kommentar:

  1. Du måste vila, man kan inte va frisk om man springer =)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥