torsdag 13 december 2012

HOHO JOHN BLUND, VAR ÄR DU?

Hmmm, jag har varit vaken ett tag och jag fattar inte varför jag inte kan sova! Klockan är 3.18 liksom.... Det blir att gå till Apoteket imorn. John Blund får gärna titta förbi! Behöver lite sömn innan klockan ringer.

Om några timmar är det dags för luciafirande med Max. Det är utomhus och det lär bli aningens kallt!! Sen ikväll är det dags för Theas lucia, även det utomhus. Åååå va jag saknar mina små älsklingar!!!

121212 va ingen bra dag här, på morgonen slutade datorn fungera... Sen la diskmaskinen av med. Hoho, vad hände?? Sen gick mina tankar lite extra till vänner som hade en jobbig dag!

Jag va ju i Ljungby igår och nu till nästa steg är det ganska lång väntetid. Men det blir nog bra tillslut. När jag kom hem va svägerska här, hon va snäll och la färg i mitt hår. På kvällen kom rörmokaren och försökte få bukt med min diskmaskin men det gick inget vidare.

Nehe, inte det minsta trött! Får vänta in tidningsbudet så jag kan läsa tidningen och dricka lite kaffe :-) Fattas bara att jag somnar 20 minuter innan klockan ringer och då är jag ju mer död än levande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥