onsdag 29 februari 2012

KVÄLLSLÄSNING




Hittade en lättsam bok på rean och så fick jag ToppHälsa i lådan igår. Bara att börja läsa :-)

ONSDAG 29/2




Tja!! Har fasen inte haft tid att skriva innan... Tog ett sömnpiller och la mig så fort jag varit ute med hunden efter jobbet imorse. Slocknade bums men av en och annan anledning valde jag att ha mobilen igång idag. Såklart att det ringde och A kom hit och snackade en stund, sen la jag mig igen och somnade. Klockan ringde och jag va tvungen och åka och hämta lite grejer. Bara hem och ställa bilen och gå och hämta barnen. Drog igång städningen och fixade middag. Sen va jag tvungen att ha ett litet avbrott så jag och Klabbe sprang en runda. Idag gick det aningens fortare så det va fullt flås på både mig och hunden. Ingen andra andning här inte...
Men nuuuu ligger jag i soffan och tar igen den andningen :-) Rent och fräscht runtomkring och lite doftljus tända. Härlig känsla!!

tisdag 28 februari 2012

DET ÄR JU SÅ JAG SMÄLTER

Ja, vad säger man. Så fort Max satte sig i soffan så hoppade Klabbe efter och la sig i hans knä ♥ De har verkligen funnit varandra, men Max har varit Klabbes favorit ända sen Klabbe va liten valp.
Jag ska ta och lägga lite färg i mitt hår. Jag börjar få lite slingor... hmpf...

Jag och Max mös i soffan för ett tag sen. Jag kan inte lägga ut någon nytagen bild på mig för jag ser inte klok ut... Mitt ena öga har svullnat upp på ögonlocket så det ser ut som om jag fått en smocka...

Jag och M va nere på gymmet och tränade en timme, hennes lilla dotter va oxå med, satt i mitten och tittade på oss när vi kämpade. Vi avslutade med att springa intervaller nere i multihallen. Det kändes skiiiitbra efteråt ☺
Sen hem och planen va ju sova, men ja, två timmar och ett avbrott på mitten... Jag blir tokig. Men skit i det, nu ska jag hämta barnen och vi ska ta det lugnt.

TISDAG

God morgon. I vanliga fall sover jag vid det här daxet, men idag ska jag minsann på gymdate ☺ Sova får jag göra efteråt. Vi ska ner till funktionsgymmet och köra igenom kroppen. Passar bra nu när träningsvärken från i lördags är nästintill borta.
Känner mig aningens seg och huvudet är tungt och trycker ner mot axlarna. Men en timme på gymmet ska jag väl klara av haha.

Idag fyller vår vän R år och ett Stooooort Grattis till dej!!

måndag 27 februari 2012

LYCKAN ÄR TOTAL ♥

Max fick öppna sina paket efter husvisning och bad. Huset vi kollade på hade perfekt tomt men huset - ne. Vill inte bo i korridorhus.
I det första paket låg filmen Bilar 2. Undra om inte den kommer invigas redan imorn, tyckte gossen kändes aningens varm i eftermiddags när de kom...
Såret han har på näsan fick han förra gången han va här. De hade busat på dagis, konstigt att det inte läker snart...
Klabbe är lika förväntansfull som Max ☺
Den byggdes ihop och provades på en gång ♥
När det va läggdags va Klabbe först på plats att natta. Helst hade han oxå krupit ner jämte Max!!

MELLIS




Keso med apelsin och kiwi. Det gäller ju att proppa i sig vitaminer så vi (kanske) håller oss friska :-)

MÅNDAG 27/2

Längtar lite till sommaren när jag hittade den här bilden. Kortet är tagit på Gotland i somras, på Fårö.

Min träningsdate fick va hemma med sjukt barn idag istället för att träna. Å då passade jag på att lägga mig istället, gick sådär. Men imorn gör vi ett nytt försök! Ska strax fixa frukost sen tar jag och Klabbe en powerwalk på minst en timme, innan vi hämtar barnen. Jag tror han längtar efter barnen för nu börjar han "trotsa". Å så kom jag på bara så där att shiiiiit jag glömde ju ge honom mat igårkväll så jag sprang och hällde upp. Men då hade han faktiskt mat kvar sen innan.... Å han rörde inte skålen men hans mage kurrar heeeela tiden!! Varför äter han inte? Gillar han inte den nya maten? Saknar han sin husse? Barnen? Sin hundkompis? Isf kan han va lugn, barnen kommer i eftrermiddag och nästa vecka ska han få flytta hem igen. Fan, jag vill inte att han ska flytta... Men mitt uppdrag är ju slutfört. Jag har fått honom att sluta kissa inne och det va ju det som va poängen ♥

Ha, jag har hittat ett nytt tecken ☻ har inte kunnat göra smilysar innan men nu kom det bara upp en. Men den blev ju svart ☺

söndag 26 februari 2012

SAKNAR MINA ♥´AN



Imorn kommer äntligen mina älsklingar hem ♥ Å stora killen som fyllt 5 i helgen ska äääntligen få öppna sitt stora paket som är i tvättstugan, som han längtat. Å som han tjatat tills han fick veta vem som skulle få paketet :-) Men vad han inte vet är att där nu ligger ytterligare ett paket och väntar. Suprise!!

Jag har styrk upp en träningsdate imorn. Vi ska träna på funktionsgymmet imornbitti, kl 8 med andra ord, så jag får sova efter det. Men vad gör det? Om jag kan sova 10-14 så får jag ju vara nöjd ;-) Men jag har faktiskt aningens träningsvärk i överkroppen, sen igår.

Jag har betalat de sura räkningarna och så har vi storhandlat. Verkligen fyllt kylen. Blev ju deprimerad när jag skulle betala men desto gladare igen när jag öppnar kylen, där är verkligen fullt ♥ Köpte bra varor så kroppen kan få i sig bra mat efter all träning.

INTERVALLER

Shit säger jag bara... Jag hoppade upp på bandet och skulle köra mina intervaller. Jag har tänkt köra det nu ett par dagar men idag skulle det bli av!! Körde maxhastighet och så 10 intervaller på det, sprang i 25sek/gång. Sen körde jag 5 till men då la jag på max lutning med. Efter det kändes det i benen kan jag säga haha.

SÖNDAG




Häääärligt härligt med solen :-) Vi är ute i trädgården och leker med Klabbe. Diesel är oxå med. Konstigt det där, hon har alltid varit motståndare till hundar och Sambo gillat dom. Men nu är det tvärtom. Sambo är rädd för Klabbe medans Diesel mer än gärna är med. Men kommer Klabbe för nära viftar hon för fullt med tassarna och fräser ;-)

Igår va det god mat och trevligt sällskap!! Tack för igår!! Å vi slapp gå hem för M är ju för gullig och hämtade oss. Snällare grabb får man leta efter.

lördag 25 februari 2012

GRATTIS PÅ 5-ÅRSDAGEN ÄLSKADE UNGE ♥

Idag är en stor dag, min lilla gosse fyller 5år. Jag ringde och grattade honom innan och det va skönt att prata med barnen, men snart kommer de hit igen, bara två dagar kvar ♥
Om ni klickar här så hittar ni hans födelsedagsberättelse. Han föddes ju som sagt i badrummet...

FÖDELSEDAGSPRESENT

Nu ska vi gå ner till Loshult och spendera kvällen med de bästa ♥ Mannen i huset fyller ju år om ett par dagar så vi har köpt en present till honom, hoppas han gillar inslagningen, det blev ju iallafall ett blått snöre ;-)

GYMMAT




Wohoo, äntligen kom jag iväg till funktionsgymmet på Ikea :-) Å jag lovar - jag kommer komma tillbaka!! Körde 3 cirklar med alla redskap och jag bara skakade i benen. Det va bra mycket jobbigare än jag trott. Avslutade en liten liten runda på crosstrainern.

LÖRDAG




God morgon!! Även om de inte kallar det morgon förrens klockan 5, på radion. Klockan står just nu på 01.26 och jag gör gröt och te. Som vanligt somnar jag, men har svårt att behålla sömnen så efter en timme vaknar jag och är piggelin igen :-( Låg och läste lite om träning istället, hittade nya övningar och bra motivation :-)

Strax dags att jobba några timmar innan det blir sängen igen. Filar lite på en handlarlista, denna veckan ska det bli en riktig matlista och bara bra mat i korgen. Bäst att ha listan klar för jag antar att jag är lite trött imorn efter kvällen som kommer, och då är det bara att åka och handla det som handlas ska. Utan att behöva tänka!!

fredag 24 februari 2012

MYS




Hoppas ni har en bra fredagkväll!! Ikväll har vi gjort oss förtjänta av soffan, imornkväll blir det andra bullar ;-)

KEBABSALLAD OCH TRÄNING




Kebabsallad satt fint till middag!! Fast jag skulle nog vilja ha en extra burk med sås, gillar när det flyter :-)

6km joggade jag och Klabbe innan vi mötte mamma, sen gick vi raskt tillbaka. När de åkt så körde jag lite styrka, ett turbopass. Nu ska vi ta en kvällspromenad med hunden men sen blir det minsann soffläge!! Planen är ju att imorn när jag sovit efter jobbet, då ska vi bort till funktionsgymmet och träna med kettelbells och lite maskiner. Jag vill iallafall veta vart det ligger så jag kan gå dit själv sen. Jag ska vara i min bästa träningsform till sommaren, det har jag gett mig fan på!!

FREDAG




Nyss uppstigen och ha fått i mig lite frukost. Mamma ska gå hit och jag och Klabbe ska jogga och möta henne. Det blir lite motion det :-) Å som det blååååååser så lär jag förmodligen ha motvind!

Har ni några fredags/helgplaner?

torsdag 23 februari 2012

BLANKT PAPPER

Jojomensan, bilen gick igenom med blankt papper :-)

Sen har vi varit iväg och fixat en födelsedagapresent. Det fanns ju inte här i byn så vi fick åka en sväng :-) Hoppas den kommer till användning med. (Det veeeet jag att den gör!!)

Sen va vi borta hos B och H en sväng. Sen hem och städa klart. Skööönt att ha det gjort!

Jag köpte en ny Fitness-tidning innan idag och jag längtar tills att få öppna den. Snart så.

BESIKTNING




Idag blev det premiär för vårjackan. Herregu så härligt väder!! Jag och Klabbe sprang 8,5km innan och det va verkligen underbart!!

Nu ska bilen in och besiktigas, blää, hoppas den går igenom ;-)

TORSDAG

Ja, då va jag här igen. Uppe och studsar inom rimlig tid... Men jag har bestämt mig för att inte ta mina sovpiller varje dag utan håller mig till varannan. Jag vill inte bli beroende av dom, men å andra sidan, vem behöver inte sova mer än 3 timmar/natt???? Men nu när jag är av med mitt nässpraysberoende så ska jag ju inte skapa mig ett annat ;-)
Jag hoppade i träningskläderna direkt när jag steg upp. Solen är ju så härlig idag så jag måste ju nyttja den!! Men jag kan inte bestämma mig, jogging med eller utan hund. Nu är han ute och rastar sig på baksidan, det är perfekt för där är ju inhängnad så han kan inte rymma. Men helst vill han ju ha sällskap där ute så jag kan kasta bollen ;-)

Haha, hörde att han började skälla och yla utanför så då tänkte jag ju såklart att nu vill han in. Nedå, jag öppnar dörren och då sitter grannens katter och ylar och jamar på deras altan. Då har han hittat dom med.....

KUNGABEBIS

Sådärja, dagens arbetsplats avklarat. Så hör jag att Kronprinsessan och Prins Daniel är på BB och förmodligen är bebisen ute :-) Daniel skulle berätta något kl 7. Så myyyyysigt med bebis!!
Själv ska jag ut med hunden och sen sova. Men slår jag på datorn när jag vaknar står det väl överallt vad det blev för något.

onsdag 22 februari 2012

NU SKA JAG VÄL KLARA MIG :-)




Jag va ju på Ikea och köpte på mig ett lager doftljus. Nu ska vi väl klara oss ett litet tag.

Jag ska ta och tända lite ljus nu när vi tittar på Efterlyst. Middag behöver vi ju inte fixa för det blev vi bjudna på i Loshult :-) Tack!!

Ah, imorse gjorde jag ju bort mig! När jag va ute och rastade Klabbe lite i 6 så tänkte jag att jag måste ju ringa A för det glömde jag igår. Väntade till 6 för då vet jag att hon plockar upp flickan när de ska till fritids. Så ringer jag och hon svarar yrvaket. Sover du??? undrade jag för då ha hon ju försovit sig. Ja, vi har sportlov, fick jag till svar. Ahaaaa, jag trodde det va torsdag-fredag de va lediga, men ne, det va idag!! Sorry!! Jag ska aaaaaaldrig göra om det. Sen när jag la mig stängde jag av min telefon och tur va ju det, både sms och missade samtal ;-)

ONSDAG

Bild från december i Usa

Jag och Klabbe har precis varit ute och sprungit en runda, vi blev rätt blöta kan jag ju säga ;-) Körde styrka först och så avslutade vi med lite jogging.

När jag kom hem imorse tog jag ett sömnpiller och somnade som en klubbad säl.

Ska äta och hoppa i duschen, sen blir det en sväng till Ikea med A, nu ska det köpas doftljus.

tisdag 21 februari 2012

DAMN

Idag har jag varit och fixat lite ärenden, när jag ändå va ute och körde stannade jag till hos farmor. Klabbe va så klart med och charmades :-) När vi kom hem tog vi oss en powerwalk. Nu har jag gjort mig klar för att sova i soffan. Jag kan ju bli kliad till sömns ;-)

Neee, nu budade de över :-( Men vi kan inte ge hur mycket som helst för huset. Det är ju inte så stort och behöver bytas kök... Men åååå va fint det är!! Å ligger bra.

BUDGIVNING

Just nu leder vi budgivningen på huset. Vi har budat hela eftermiddagen, hoppas de lägger sig nu ;-)

Vi träffade grannarna på husvisningen igår. De ska ha barn och jag undrade om det inte är dags snart för hon är rätt rund om magen. Men det va visst två bebisar där inne. Då sa Max Varför ska dom ha två bebisar? Då har dom ju 3 att sköta!! Haha, de har en gosse sen innan och Max tyckte det räckte med en bebis till.

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

Asså, med risk att tråka ut er, meeeeeen så trött jag blir!! Jag sov 1 timme innan jobb och va svintrött när jag kom hem. Mmmm, vad sover jag efter jobb då, jo TVÅ timmar... Det finns väl ingen människa som klarar sig på så här lite sömn??? Ggggrrrrr. Ne, det gör mig bara förbannad!! Inte ens Klabbe tyckte det va okej att stiga upp redan...
Något som gjorde mig på bättre humör är att mina gamla favoritjeans passar igen :-) Happy happy
Det blev lite mörkt kort men det är lite hål i jeansen och lite slitna revor. Men mest älskar jag färgen!!

VARGEN YLAR I NATTENS SKOG...

...HAN VILL MEN KAN INTE SOOOOOVA. (Ur Ronja Rövardotter)
Ja, så är det nu. Sov mellan 23 och 24 sen klarvaken. Hmmm, tänkte att det är ju bäst att fixa kaffe så jag är pigg och vaken inatt när jag ska jobba. Stiger upp och va fan är det jag ser???? Det toksnöar ju!! Det yr och har sig. Jättekul - not! Det har ju fan snöat nästintill varenda natt sen jag började köra tidningar.
Iallafall, nu sitter jag här och dricker kaffe och surfar lite.
Ett kort från julafton ♥

måndag 20 februari 2012

HUSVISNING, ÄNDRADE PLANER OCH KISSFRI HUND

Vilket fint hus vi har varit och tittat på i eftermiddag!! Alldeles lagom stort/litet och mycket vitt. Stora fönster, hörntomt, lagom stor tomt. Köket va lite litet men Theas klasskompis bor jämte detta vi kollade på och jag fick kolla in hos dom och se hur de gjort om sitt kök. Men köket får bytas ut, set såg väldigt fint ut men det va gamla stommar och luckor, bara inskickade och ommålade. Vi öppnade en lucka och höll på att få den i handen...

När barnen åkt (snyft!!) så gick vi en sväng med Klabbe. Jag skulle ändå hämta ut ett paket.

Imorn skulle jag inte gjort nåt speciellt men det ändrades. Måste iväg och fixa lite ärenden och kolla läget. Jag och Klabbe ska ut och åka bil :-) Han får väl upp och hälsa på min farmor en stund.

Ååååh, jag är så stolt!! Voffsingen har blivit "kissfri" :-) Jag ringde veterinären och ska bara ge honom pillerna imorn med sen ska vi testa att sluta. Börjar han kissa igen så ska vi testa och kanske ge piller varannan dag eller 1g om dagen istället. Men att det lyckades!! Mitt uppdrag är snart slutfört ;-) Det är ju bara det att hunden har ju hoppat rätt in och tagit en plats i hjärtat... Vi kommer väldigt bra överens och gillar varann båda två!!

MORSNING




Jag och Max sitter i soffan, vi har läst några böcker och nu får han spela lite x-box. Thea har en kompis med sig hem och de har använt sminket till sminkdockan, men de lär få tvätta av sig innan vi lämnar hem lånebarnet!! Jisses, de ser hemska ut ;-) Om en liiiten stund ska vi gå bort på husvisningen. Spännande. Max undrade varför vi skulle titta på huset, jag sa att vi behöver lite större yta så vi får se om vi vill köpa huset. Han hoppades mest på att det fanns en dator där isåfall.... Max tror att det som finns i huset idag, att det ingår ;-) Som när vi tittade på ett annat så trodde han ju att pojken ingick... Han ville ju ha en storebror...

JAG ÄR ADOPTERAD

Jag har precis tränat och vem va väääldigt sällskaplig om inte Klabbe. Så fort jag är på golvet så kommer han ♥ Han har adopterat mig och inte tvärtom... Bär runt på mina kläder och förföljer mig över allt. Han är min lilla kelgris och bebis den veckan inte barnen är här. Han kommer nog undra vart barnen tar vägen ikväll. Jag tror han trivs som fisken här och har anpassat sig väldigt bra. Han ser mig som sin matte iallafall.

Idag va barnen i tidningen :-) Det va ju från simskolan igår och Max tyckte det va väldigt spännande att han va på bild.

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta och sen hämta hem barnen. Thea ville jag skulle hämta de tidigare idag men det blir nog inte så hemskt mycket tidigare. Sov idag, för en gångs skull :-)

söndag 19 februari 2012

SOCIALA TILL TUSEN

När kusinen och barnen åkt så hann jag med att träna en snabbis. Det blev lite styrka och sen en runda med hunden. Familjen B kom och det vankades älgburgare med hasselbachpotatis. Det tog ju lite längre tid än beräknat men det va vändans gott!! Sen ville Max ha glass till efterrätt. När vi började på middagen så efterlyste Max sång. Han ville vi skulle sjunga ja må han leva, det blev till efterrätten, så han blev nöjd :-) Han fick mer lego och satte igång omgående med sitt bygge. Max och Joppe ska fortsätta imorn.

Max har varit på sjörövarkalas idag och de hade haft det väldigt skoj. Han va hur nöjd som helst :-) Å mamma med make va här en sväng så idag har vi varit riktigt sociala. Nästan översociala... Men skönt att alla kommit hit så vi har sluppit fara runt.

Nu har vi kollat på Wallander och snart väntar sängen. Imorn måste jag ut och springa en runda!! Först ska jag köra ett styrkepass och sen löpning. Idag och igår har jag haft sån träningsvärk i magen och baksida lår, helt otroligt ont. Men så skönt!! Imorn ska jag bättra på värken :-) Men löpningen får jag ta utan hund, det går för sakta annars. Men han kommer få sin motion ändå!!

KUSINBESÖK




Magni tittar när det spelas tv-spel. Klabbe ser sin chans att få kel :-)

Min kusin S och barnen kom och hälsade på. Thea och Leo leker jättebra!! Nu gör S hamburgare till oss till lunch :-) Service!!

NU KOMMER DE I TIDNINGEN




Det här kortet gjorde Thea igår. Himmel, gräs, figurer och glitter :-)

Någon tidning är här och fotograferar barnen i bassängen. Nu ska jag hålla koll i veckan vilken tidning det är. Jag får väl ta hem både Smålandsposten och smålänningen för att inte missa det.

Igårkväll när vi lagt oss och preciiis skulle somna öppnades barnens sovrumsdörr. Den är alltid stängd så inget djur ska väcka de på nätterna. Men ibland går Max i sömnen och öppnar dörren och går iväg. Jag flög upp när handtaget gick ner och dörren öppnades helt. Ne, båda barnen låg kvar i sina sängar och sov som stockar. Aha, va det hunden som öppnade då eller? Ne, han låg på mattan och sov. Så jag har faktiskt inget svar på vem som öppnade deras dörr...

Det va smålänningen som fotade, de kom upp och bad om tillåtelse att ha barnen i tidningen :-)

SIMSKOLEDAX




Jaja, det äääär bara 5ggr vi behöver upp så här tidigt på söndagar, haha ;-) Joppe har beredskap denna helgen och jag vet inte hur många gånger hans telefon ringt inatt. Så det har varit lite si och så med sovandet. Men nu är vi på benen, ätit lite, det står frukost på bordet när vi kommer hem igen.

lördag 18 februari 2012

LUGNETS DAG, HUSVISNING O FÖDELSEDAGSFIRANDE

Idag har vi inte gjort många knop. Spelat lite spel, pysslat, läst. Jag och Thea va på maxi och handlade middag både till idag och imorn. Till skillnad från idag så blir morgondagen lite mer full fart!! Barnen fick varsin tidning och i Theas va det massa pysselgrejer, fotade men det ligger i kameran. Sen blev det tacos och godis. Barnen sov innan 8 för de måste ju va pigga imornbitti till simskolan :-)

På måndag ska vi på husvisning :-) Det känns att det va längesen nu. Men det ha ju inte kommit in några intressanta hus på länge, men nu så. Lagom stort, bra tomt, vitt, stora fönster ;-)

Imorn kommer familjen B och firar gossen, det är ju bara en vecka tills han fyller 5 nu. Han är vääääldigt nyfiken på paketet i tvättstugan, han är säker på att det är en bilbana för det är det han önskar sig. Men han får allt hålla sig tills nästa måndag han kommer ;-) Lite skoj får han ju ha nån dag efter födelsedagen med!!

DET GÄLLER ATT INTE-

Blanda ihop alla våra piller!!


Hunden har några mediciner och jag har några tabletter. Det gäller att inte blanda ihop dom bara. Det hade ju sett snyggt ut att ge hunden blodtryckstabletter eller insomningstabletter och jag hade tagit hans ickepissande-tabletter... Han hade sovit i ett dygn och jag hade inte pissat på ett par dar....

LÖRDAG




Hur söta är inte de här kelgrisarna då :-)
Joppe hade vaknat imorse av att Max låg och fnissade. Då hade Klabbe krupit upp i Max säng och de låg och kelade. De är verkligen bundisar!!

Här har vi en planeringslös dag och det är skööönt!! Vi behöver handla annars är det lugnt :-)

fredag 17 februari 2012

IKVÄLL HAR VI SOCIALAT OSS

När jag hämtat barnen från skola/dagis åkte vi och köpte gotte. Thea hade med sig läsk, godis och ostbågar till sin övernattning. När vi kon hem va A redan här. Satt och pratade i flera timmar. Han hade haft en traumatisk upplevelse igår, stackarn ;-) Sen va det bara att hasta med packning, lite i magen och rasta hunden innan vi for iväg. Direkt efter vi lämnat Thea åkte vi ut till vännerna. Där blev det pasta/kycklingsallad. Jättegott!! Sen gjorde jag kladdkaka till efterrätt. Det blev en tidig kväll för Max frågade redan efter nån timme, hur mycket klockan var. Varför vill du veta det, undrade jag, du kan ju inte klockan. Jo, han ville veta ändå. Är du trött?? frågade jag. Å det va ju det han va, plutten :-) Han är ingen kvällsmänniska. Han och jag skulle kunna lägga oss 7 och hade vi sovit i samma säng hade jag sovit gott. Jag ha jättesvårt att sova om jag lägger mig själv...
Dags att sova, snart jobb igen. Men seeeeen, om några timmar, då är det helg!!

FRIDAY

Såja, nu har jag tränat styrka och så har jag pratat med kusinvitamin. Nu är det till att gå ut med Klabbe innan barnen ska hämtas. Sen får vi nog besök.
Ikväll ska ju Thea sova på skolan så hon ville mysa lite extra med mig nu i eftermiddag sa hon ♥ Å så ska vi åka och köpa lite godis och dricka till henne som hon ska ha med ikväll. Vi andra ska ut till våra vänner G och T ikväll, äta lite och umgåååås!! Ska bli väldigt najs. Sist vi skulle träffats blev det sjukdom istället.

NY MÖSSA

Ååå va jag har kollat på denna mössan :-) Jag tycker den är jättefin och nu slog jag till!! De har haft den på Campadre för 500:- (Annars kostar den 700:-) Men nu hade de sänkt den till 349:- + att jag hade 99:- i kampanjrabatt + fri frakt så jag betalade 250 spänn för den, happy ♥

BÄSTA LÅTEN!!

Åååååå va jag älskar den här låten!!

torsdag 16 februari 2012

IGEN...

Va fan? Samma sak igen... Har postat inlägg men de är puts väck...

TORSDAG

Jaha, här går jag in och så ser jag att inlägget som jag gjorde i förmiddags inte kom fram... Men nu gör jag ett nytt försök :-)

Jag och Klabbe har varit ute och sprungit en runda. Sen blev det lite golvträning och så fort jag är nere på hans nivå så kommer han och ska kela :-) Gjorde jag plankan kom han och kröp upp under magen och upp i ansiktet. Låg jag på rygg kom han och la huvudet på magen och ville kela. Han är riktigt mysig ♥

Inatt har jag sett ett vildsvin på nära håll, ett stooooort sådant!! Jag kunde suttit i hans sida. Men det va en jäkla tur för oss båda att han sprätte på rätt bra så han hann över vägen med livet i behåll.
Thea provade sin halskrage på Klabbe igår. Jag tror han va tillräckligt varm här inne innan han fick kläder ;-) Men han blev så söt så ♥

Nu ska jag fixa laxen innan jag ska hämta hem barn. De ska ha varsin kompis med sig hem så här lär vara highlife i eftermiddag. Jag ska passa på att städa och tvätta.

onsdag 15 februari 2012

DRICKER KAFFE MITT I NATTA




Jaha, här sitter jag och klockan är 01.04. Dricker kaffe och gör Joppe sällskap för han sitter och jobbar. Jag har sovit max 30 minuter. Jäspar och är astrött. Men sova? Neeee.... Jag ska ta med mig en påse godis i bilen så hoppas jag på en sockerkick. Det här går inte, det har gått flera veckor och jag sover kanske 5 timmar per dygn och det är uppdelat på 2ggr + att jag vaknar flera ggr under tiden. Ingen som kan något om sömn? Borde jag inte sova ett dygn snart pga utmattning? Eller det har blivit en ond cirkel? Å hur faaan kommer jag ur den isåfall?????

tisdag 14 februari 2012

KLABBE + BARN = PERFEKT




Klabbe försöker dra Thea uppför en kulle :-)


Herregud va han älskar när barnen är här och när vi är ute och leker!! Det är så kul att se honom. Å när vi kommer in lägger han sig direkt och sover...

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Vi kom ju på att vi inte hade någon frukt hemma till Thea som hon ska ha med till skolan. Så vi tog hund, barn och snowracer och gick till Willys nu innan de skulle lägga sig. Nu är jag så trött så jag mår illa. Helt dagvill är jag med.
Fick precis sms av vår vän G, de bjöd in oss på date fredagkväll :-) Naaaajs!! Det va ett tag sen nu.

BÄRHJÄLP




Vi är och åker pulka och när barnen far nerför backen flyger Klabbe efter. Sen bär han upp pulkan :-)