onsdag 24 juli 2013

DET BÖRJAR DRA IHOP SIG♥

Hej hej hallå dagboken! Eller dagbok och dagbok.... Ne det har inte blivit så mkt av den grejen längre...

Barnen sover och jag sitter här med mitt kaffe och njuter, men jag tycker allt att de kan vakna snart! Nu på sommaren får de vara uppe lite längre och just inför helgen ställer vi om tiden lite grann☺ Idag är sista onsdagen som ogift♥ Allt faller på plats och det ska bli skitroligt!! Vi hade ju planerat att sova i tält i trädgården efteråt men så blir det inte efter gårdagens samtal♥♥♥ Å vilken hjälp vi får av vänner och pappor med fruar! Helt otroligt♥ Alla är guld värda!!

Av en anledning är min mobil inlämnad igen! Men den här gången vet jag inte om jag får en ny eller det går att fixa till den. När jag kom ner med den sa killen i kassan "Oj.... va fasen har du gjort med den?" Så nu har jag lånetelefon utan alla mina nr, Linus sa till mig förra gången att jag skulle lägga över numrerna på simkortet, äsch, det händer ju inte igen.... sa jag haha. Men nästa gång ska jag spara de på kortet!!

Igår när jag va ute och sprang fick jag därför springa utan både musik och runkeeper vilket va första gången så det kändes lite konstigt men det gick jäkligt lätt! Det kändes skitbra och jag hade kunnat springa hur långt som helst tro jag. Men jag hade kollat klockan innan jag gav mig iväg och ville veta hur snabb jag va för jag vet ju hur lång rundan är☺ Å jag sprang fortare utan telefon!! Jag slog nog mitt rekord, 7 kilometer på under 35 minuter! Eller ne rekord va det nog inte för jag har ju gjort milen på 46 minuter men jag sprang fortare än jag brukar! Å rekordet på milen försöker jag bara slå en gång om året och dit har jag inte kommit än☺

Å vädret då, som är så omtalat överallt på bloggar. Helt otroligt att vi kan ligga vid sjön såååå många dagar i rad.... Bara det fortsätter så är det lugnt, för börjar det väl regna så slutar det ju aldrig.

Åh, Linus va och klippte sig igår, jag kunde inte sluta titta på honom, sååå fint♥ Han ändrade utseende lite grann och passade jättebra i det!

Nehe, nu får jag nog väcka barnen... Idag är det en oplanerad dag men imorn börjar det☺ Det börjar ju närma sig♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥