fredag 16 augusti 2013

MYS!




Nu har vi fredagsmyyyys na na nanananana♥ Idag har vi haft fullt upp, nu ska här fixas och donas och möbleras om! Jag har ringt banken med och bokat möte så får vi se hur det går☺
Ja och barnen sorterade ut i deras rum och kastade massor, sorterade upp deras saker så vi delade på dom. De ska nog få varsitt rum kom vi fram till. Den ena slocknar innan huvudet ens landat på kudden och den andra tar lite längre tid på sig och tar gärna tillfället i akt och försöka hålla den andra vaken.... Vi har lite att pyssla med nästa vecka. Va hos kusinen ikväll med och jag hade skickat bud med en sprayfärg som redan va fixad så nu ska jag måla en hylla med.
Linus och Max begav sig och jag och Thea åkte till kusinen så åt vi pizza. En riktig busunge är det hon har, så jäkla go men buset lyser igenom ögonen lång väg♥
Vi satte upp tältet vilket va gjort på 5 minuter så det va smidigt. Å så har vi varit ute hos P och hälsat på en snabbis.
Satt ute i tältet och spelade spel tills det blev så mörkt att vi inte såg ett smack☺ Så nu är det mys i soffan framför Det regnar köttbullar. Granntjejen är här med så vi har tjejmys.
Fick ett mms på gossen innan ikväll, inga myggor kommer åt honom iallafall☺ Men de är för söta, de saknar oss redan så de kommer hem inatt igen♥  Å inte blir det någon natt i tält heller, det va ju så mörkt... Men rätt skönt att sova i sin egen säng!

1 kommentar:

  1. Hahaha ni får sätta upp massa lampor utanför tältet nästa gång ;)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥