måndag 30 september 2013

FULLT ÖS OCH HEMBESÖK ;-)

Jag har precis satt mig för att hinna uppdatera. Lämnade barnen i skolan, hem och fixa en kopp kaffe och sätta mig en stund och koppla av. Jag börjar inte förrens om 1 timme så då ska jag åka in till byn igen. Nästa vecka börjar barnen åka skolbuss så då slipper jag allt körande, förra veckan va extrem! Men ikväll lämnar vi över nycklarna till lägenheten sen är vi av med den! Å imorn ska vi till banken så vi får pengar för den med ;-) 
I lördags va vi några stycken hos G & T och det var väldans trevligt!! Sen på kvällen öppnade vi vår flaska och "firade huset". Vi trivs kanon! Igår va vi på upptäcksfärd på cyklar. Vi hade ingen aning om vart vi var men tillslut kom det ett hus och sen ett tu tre hade vi cyklat runt och va hemma igen. Sen kom han i huset och körde förbi och tvärnitade och backade tillbaka och pratade lite. Det va gamla polisen och han va såååå glad att vi flyttat ut här och välkomnade oss flera gånger :-) 

Men vi bor förmodligen fler i huset än vi 4 ;-) Det händer lite underliga saker och jag har reagerat på ett av barnen, två gånger, men det har inte varit någon där... Men det är ju trevligt med hembesök!! Hörde att katter inte trivs när det spökar, men det är bara när de är elaka. Så vi har snällt besök❤️
Här har vi Toker och Toker❤️ Härliga goa ungar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥