måndag 28 april 2014

LOVELY WEEKEND

Heeeeeej och godmorgon härligt soliga måndag♥ Känner mig glad och lite sprallig ändå jag gärna hade sovit liiite till☺
Vilken härlig helg vi haft! Varm och skön. Men rallyt vi va på i lördags blev ju inte riktigt som vi tänkt.... Det va massa avbrott, bilar som brann, krockar mm och brorsan kom aldrig förbi oss han heller, idag hoppar han på kryckor.... Tycker synd om honom och hans bil♥ Men vi avslutade vår lördagkväll hemma hos bror nr 1 med pizza och barnen lekte.
Men våra tulpaner har kommit upp. Detta är ju vår första sommar i huset och visst har vi lite blommor här och var. Å Linus såg första ormen på baksidan igår när han klippte gräset där. Huannamej!
Igår tog vi äntligen tag i deklarationerna, vår gamla granne som sålde samtidigt som oss kom och skulle hjälpa oss. Men på kontrolluppgifterna stod det olika siffror, så den summan vi fick fram va nog inte riktigt rätt. Ska ringa de som hade hand om föreningen, för det kan ju oooomöjligt stämma att vi ska få tillbaka 60 000:- men tänk - det hade suttit fint! Hahahahhaa.
Sen va Familjen B här och firade Max lite i efterskott. Å nu är det kortvecka igen men jag ska hoppa in extra på fredag iallafall☺
 
Hoppas ni får en helt underbar måndag♥

1 kommentar:

  1. Då behöver du ingen hjälp med deklarationen nu då?

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥