fredag 28 augusti 2015

NÅGRA FAVORITER

Här är snygga Terece som är designer på Love Forever i Johanna Dress som finns i både svart och creme och den är ju verkligen huuur söt som helst.
Champis Leo är ju både snygg och ser skön ut i passformen. Jag har inte testat den själv än och jag har inte koll på om min är i rätt storlek. 
Hur söt? Coral sea med söt rygg
Dagmar gillar jag skarpt, hur snygg som helst :-)
Champagne tunic 
Tarragonabyxan som jag hade på Formex. 
Dagmar i svart.
Bang Tao topp, snygg design!!
Kickan tunika är med sådär snygg på. Ja, jag kan ju inte annat än älska kläderna!! Jag går och tittar till dom och klappar på dom dagligen ;-) Är det något som jag inte ångrar så är det att jag blev säljare! Hur kul som helst att visa upp alla snygga kläder :-) Bilderna lånade jag från Love Forevers hemsida.

Idag ska jag in och jobba på KappAhl och det ska bli kul att spana in nyheterna där. Jag var inne och la undan en vinteroverall till Tuva som jag ska köpa idag. 80 lär hon säkert kunna ha i 
vinter.

Nu får det bli mer kaffe, tidig morgon och första mer eller mindre katastrofala natten. Tuva blev förkyld igår + de där tänderna som ska komma upp, ena sidan är iallafall sprucket på tandköttet nu. Hepp, positiv inställning och livet är toppen! Sova kan jag göra inatt (förhoppningsvis).

1 kommentar:

  1. Terrific work! That is the kind of info that are meant to be shared across the
    web. Shame on the search engines for not positioning this post
    higher! Come on over and consult with my web site .
    Thanks =)

    Visit my web-site; Kathline Hagy

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥