måndag 25 september 2017

UTFLYKT

Hej hopp! Ännu en ny dag och vecka och idag mår jag lite "konstigt". Jag känner mig lite konstig i magen men jag vet inte hur jag ska förklara det. Om en stund ska jag till barnmorskan så då får vi se vad hon säger och vad domen blir idag.

Igår morse åkte jag och de stora iväg på en utflykt. På vägen dit såg vi 4 älgar stå en bit ifrån vägen och äta i lugn och ro. De är fina på avstånd😉
Jag bad barnen lägga sina saker i min vagn, då sa Thea Vilken är din vagn, är det den med julsaker i? Haha de känner mig för väl😊
Men det va faktiskt bara en tomte som fick följa med hem (och några rullar julpapper och annat krams) men denna tänkte jag skulle stå i Tuvas rum för hon är tomtetokig om någon!! Så fort hon fick se den så frågade hon Är den min? Eller är den din och min tillsammans? Haha det finns 2 val, antingen hennes eller vår tillsammans.
Det va riktigt lugnt när vi kom till Ullared vi fick till och med parkering precis längst fram vid vagnarna och det har aldrig hänt innan. Vid halv 12 va vi färdiga och så åt vi innan vi körde hem.
Barnen ville ju äta hamburgare men jag tyckte vi skulle gå in på ett annat ställe och titta iallafall, det slutade med att de blev "riktig" mat😉

Idag ska jag tvätta upp de sista bebiskläderna sen ska jag packa en liten BB-väska som ska få åka med i bilen i fortsättningen. Inte för att jag räknar med att föda på BB och jag hade kunnat åka hem samma dag med men ändå ifall ifall. Det kanske tar 1 dygn på förlossningen denna gången? Vi kanske får ligga inne 1 vecka? Man vet ju aldrig... Jag laddar kameran nu så den är redo.
Igår fick jag med mig Thea på hårinpackning och ansiktsmask och det ville hon gärna fortsätta med. Mysig och skön avslappning på veckan.

Nu ska jag göra oss redo att åka.

2 kommentarer:

  1. Så fina era barn är, de har verkligen växt, spännande för dom med ett syskon till förstår jag. Ja det går snabbt mot julen kanske inte lönt och stoppa undan den låt Tuva ha den hos sig, haha.
    Att må lite "konstigt" hör till inte så lång tid kvar väl. Önskar dig lycka till kommer säkert gå snabbt.
    Må så gott från Österlen/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad gullig du är❤ Ja alla barnen ser fram emot lillebror och nu är det ju nästan nära haha.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥