söndag 1 oktober 2017

BIOKVÄLL

Då är det 1 oktober idag då = mannen är redan ute i skogen med hundarna och det är rådjursjakt. Sån lycka och det har väntats på detta sen maj... Jag och Tuva kanske kör ut där en runda sen, vi får se.

Igårkväll hade vi barnvakt, det händer typ aldrig! Pappa har passat henne ett par gånger när förskolan har varit stängd och hennes farmor har passat henne när vi varit och jagat några gånger. Men nu skulle vi på bio och det har vi pratat om i 2 år haha. Sagt och gjort, Tuvas farmor kom på eftermiddagen och jag och mannen gjorde oss redo och åkte till Växjö. Vi skulle se Det. 
Först trodde vi att vi hamnade fel för det var barn i salongen så jag frågade de som satt bredvid oss vilken film de skulle se haha. Men vi skulle se samma och jag hade inte tagit med Thea och Max på filmen.... Jag hoppade till ett par gånger annars tycker jag ju inte att den va läskig. Men han ser ju inte så trevlig ut den där clownen😉 Efteråt skulle vi ätit men vi va inte så hungriga så det blev snabbmat innan vi körde hem haha. Men det va mysigt att bara komma iväg vi två❤ Nästa film jag vill se är Solsidan den ser jag fram emot😊 Men det blir nog inte på bio....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥