söndag 12 maj 2024

TRÄNING, ORMAR, VÄNNER

Woho denna veckan har varit bra träningsmässigt, 50km fick jag in🙂 Idag blev det nästan 14km och jag såg FEM ormar!!! Hatar ormar och fick nästan hjärtstopp varje gång det dök upp en! Jag och Tuva körde en runda med 4-hjulingen och såg ytterligare 2, en stor tjock huggorm och Tuva såg en svart.
I fredags var vi i Loshult och firade min vän som fyllde år, hon fyllde egentligen igår och hennes man skulle fixa överraskning till henne igår men då hade vi redan bokat med en jobbarkompis till mig. Så vi var där i fredags och vi drack lite bubbel. 
Igår var det rallydags så efter mina intervaller var det bara att göra sig redo. Min jobbarkompis med familj kom hit + Thea och hennes kille sen körde vi ut i skogen. Vi såg inget speciellt men det är ju alltid skönt att komma ut i skogen.
Jag och Tuva bakade kladdkakemuffins.
Dom blev väldigt goda🙂
Gin växer så det knakar. Han var med på rallyt och han trivdes. Låg på filten och sov nästan hela tiden. Sen åkte vi hem till min jobbarkompis för att äta middag och umgås.
Jag fick en tequila rose som jag tog en yttepytte smutt på för det är inget jag gillar. Jag körde ju dessutom. Vi liksom dom älskar sällskapsspel så det spelade vi innan vi åkte hem. Vi somnade ovaggade. Mannen har passat gris ett par nätter så han var väl extra trött. 
Nu laddar vi för en hel arbetsvecka och vädret ser ju ut att bli perfekt! Nu är det inte långt kvar till skolavslutningen och semestern…..

1 kommentar:

  1. Söt Gin är ser så snäll ut. Underbart väder nu äntligen värme som jag längtat. Ha det så bra ta det lugnt bland ormarna hua de är så obehagliga/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥