söndag 2 juni 2024

BÄSTA JOBBARKOMPISARNA

Igår hade jag planerat, att då skulle andra springa maraton så jag skulle köra snabba intervaller. Det sprack för jag blev sugen på att springa lite längre än den tiden så jag körde 13km istället. Men fyyyyy så varmt det var! Jag tog som tur va bältet med vattenflaskorna för det behövdes.

Efter duschen somnade jag i solen och vaknade av att jag hade en liiiten stund på mig innan jag skulle bli upplockad av en jobbarkompis. Det vankades fest med V75-gänget. Vi är 5st som tippar på rullande schema och nu var det dags för att ses och tippa och äta/dricka gott.


En liten shot fick vi när vi kom, likör 43, vispad grädde och mosade jordgubbar.

Jäklar vilket oväder det kom med åska och regn. I vissa regnskurar kunde vi inte ens prata för vi hörde inte vad vi sa. Men som vi skrattade och hade roligt igår! Det behövdes.
Detta va ju inte alla flaskorna som tömdes men jäklar så jag mådde imorse…. Jag fick hoppa ur bilen på väg hem när vi skulle lämna av en annan som bor på en krokig väg, då hoppade jag av ute vid storavägen och tur va ju det. Men nu är jag fit for fight tills imorn! Jag har legat på altanen i ösregn och åska och löst korsord, mysigt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥