söndag 19 maj 2024

LYCKAD KVÄLL

Alltså… det är såååå längesen jag hade så roligt som igår! Otroligt generöst av Thimsfors VVS att ens bekosta taxi både till och från Markaryd. När vi kom fram till Vetenskapshuset hälsade Håkan oss välkomna och vi blev bjudna på bubbel och det var lite underhållning ute på takterrassen. Jag satte mig brevid en kvinna som jag typ umgicks med hela kvällen, jag som aldrig dansar, dansade nog i flera timmar! 
God mat och efterrätt. Sen pendlade jag mellan baren och dansgolvet. Det var verkligen en lyckad kväll! Somnade som en stock i taxin hem.
Idag har jag inte gjort många knop, jag har inte varit bakis men lite trött. Gick en pw på 8km sen har jag legat ute och slumrat mest hela dagen.
Nyss kom Findus hem med den här lille kaninungen. Den katten är bättre på att fånga kaniner än möss!
Så himla liten och söt. Vi skickade till Tuvas kompis om de ville ha den annars skulle vi släppa ut den i skogen. De fick ju vår andra som katten som hem med för ett par veckor sedan men den dog efter 3 dagar så nu gör vi ett nytt försök. Denna har inga bitmärke så jag hoppas den ska klara sig. Nu kommer de snart och hämtar denna så då har vi räddat livet på denna❤️

2 kommentarer:

  1. Ja men det var ju trevligt för er med fest och go mat. Lille söte kanin det är väl ett syskon till den andra kaninen? Bra kompisen ville ha den så lätt de faller offer för rovdjur annars. Ha en bra start på en ny vecka/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja denna kaninen skulle kunna vara syskon med den andra. Vi går alltid en kvällsrunda med hundarna och vi vänder vid en sommarstuga där nästan alla kaninungar bor. Igår såg vi 9st i olika storlekar och en svart som var riktigt liten. Där är iallafall 4 svarta ungar och minst 8 vanliga…. Så jag vet ju vart de kommer ifrån från början…..

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥